رز آفریقایی

134,500 تومان

  • 1کیلو گرم
  • 500گرم
  • 250گرم
  • 100گرم

رز آفریقایی با نام علمی Hibiscus sabdariffa یکی از گیاه های بومی آمریکای لاتین است که مصرف آن در جامائیکا بسیار متداول بوده و به صورت خاص به آن Roselle نیز می گویند. این گیاه بعد ها در کشور آفریقا  و در مصر و سودان نیز کشت شده و به شهرت رسید.

رز آفریقایی در واقع کاسبرگ های این گیاه است که بعد از رسیدن میوه ی آن از رنگ سبز به رنگ قرمز در می آید و به صورت خوراکی و یا دم نوش مصرف می شود.

طعم آن بسیار ترش است و به همین دلیل آن را با شکر مصرف می کنند. ترشی آن به خاطر وجود اسید سیتریک و ویتامین ث است. علاوه بر این، رز آفریقایی دارای آنتی اکسیدان های ضد چربی و همچنین مقادیر زیاد آنتوسیانین است و به همین خاطر در تنظیم فشار خون موثر بوده و خاصیت ضد سرطانی دارد.
در طب سنتی از آن برای درمان فشار خون بالا، بیماری های کبدی و تب استفاده می کردند همچنین در طب آفریقایی به دلیل خاصیت ضد باکتریایی اش برای درمان سرفه و گلو درد نیز استفاده می شده.

یکی از موارد استفاده ی آن در آجیل های مخلوط شیرین و یا چیپس میوه است که به دلیل خاصیتی که دارد می توان آن را به عنوان یکی از تنقلات مفید و سالم به حساب آورد ولی توجه داشته باشید که به دلیل تاثیر آن بر روی کاهش فشار خون نباید در مصرف آن زیاده روی شود.

خریداران این محصول، این کالاها را نیز خریده اند:

مــحصولات مرتبط