آلوچه میوه ای از گروه آلوها است. آلوچه طعمی ترش دارد و این طعم ترش سبب ترشح بزاق دهان میشود. آلوچه سرعت هضم غذا را دو چندان میکند بنابراین سبب جذب غذا میشود. مصرف آلوچه افزایش ترشح اسید معده را به همراه دارد و استفاده آن برای کسانی که رفلاکس معده دارند مناسب نیست.
آلوچه ترش را میتوان به گونه های مختلفی استفاده کرد رب آلوچه لواشک آلوچه و...که میتوان از آن استفاده کرد. آلوچه ترش به گونه های مختلف تازه، خشک شده، یا به صورت کمپوت و مربا مورد استفاده قرار میگیرد. هم چنین میتوان از آن در تهیه کیک ، سالاد و غذاهای گوناگون بهره برد.
استفاده از آلوچه در رژیم غذایی افرادی که باید رژیم غذایی کم چربی داشته باشند مناسب است و هم چنین سبب افزایش حجم غذا نیز میشود. در طب چینی از آب آلو برای صرف صبحانه استفاده میکنند و این نوشیدنی را اکسیری مفید برای دفع سموم و شادابی بدن پس از خواب میدانند.
هم چنین این میوه ترش عنصری طبیعی برای تعادل و کنترل فشار خون میباشد و آهن آن برای کودکانی که تمایل به خوردن این میوه ترش دارند مناسب است.
آلوچه خواص بسیاری دارد و مصرف چند دانه از آن در روز برای بدن مفید است و عوارض آن تنها هنگام زیاده روی در مصرف این میوه رخ میدهد و میتواند مشکل ساز شود.
تشکر نظر شما نمی تواند ارسال شود
گزارش کردن نظر
گزارش ارسال شد
گزارش شما نمی تواند ارسال شود
بررسی خود را بنویسید
نظر ارسال شد
نظر شما نمی تواند ارسال شود