شکلات پشمکی
امروزه شکلات های خوشمزه ای در سراسر دنیا یافت می شوند که کمتر کسی پیدا می شود که در مقابل نخوردن آنها بتواند مقاومت کند. از انواع شکلات های کاکائویی تا تافی ها و کارامل ها با مغزهای مختلف و شکلات های شیری. در این میان شکلات پشمکی که می توانیم ابداع آن را از ایران بدانیم هم، به این مجموعه اضافه شده است. خرید شکلات پشمکی می تواند پیشنهاد خوبی برای آن دسته از افرادی باشد که می خواهند مدل پذیرایی آنها با دیگران متفاوت باشد.
پشمک چیست و چطور می توان آن را در شکلات به کار برد؟
شکلات پشمکی، مجموعه ای است از پشمک با روکش شکلاتی! و چه چیزی خوشمزه تر از این ترکیب؟ پشمک ها با عبور جریان هوای گرم از روی شکر بدست می آیند. هوای گرم شکر را به حالت نیمه جامد تبدیل کرده و رطوبت هوا هم آنها را به شکل رشته های باریک در می آورد. در قدیم برای تهیه پشمک های یزدی، این رشته ها را بلافاصله به یک چوب خیس می پیچاندند. اما امروزه این پشمک ها به شکل بسته بندی درآمده و به فروش می رسند.
در بعضی کارخانه ها، بعد از تهیه پشمک، دور آنها را با روکشی کاکائویی می پوشانند و به این ترتیب شکلاتی با مغز پشمکی در انتها، تولید خواهد شد. شما می توانید خرید شکلات پشمکی را از آنها انجام دهید.
خرید شکلات پشمکی می تواند گزینه خوبی برای مهمانی ها باشد البته باید در نظر داشته باشید که میزان کالری و قند این شکلات به مراتب از انواع دیگر بیشتر است و باید در مصرف آن احتیاط کرد.
پشمک در حالت عادی و سنتی سفید رنگ است اما اگر به آن اسانس و رنگ های مختلف اضافه شود میتواند با طعم های زعفرانی، توت فرنگی؛ کاکائویی هم آن را داشته باشیم.البته شکلاتهای پشمکی، معمولا از پشمک های سفید رنگ و معمولی تشکیل شده اند.