زرشک پفکی یکی از انواع زرشک است که در واقع تفاوت آن با زرشک معمولی در طریقه ی فرآوری آن است و نژاد خاصی از زرشک نیست. زرشک پفکی پروسه ی بسیار طولانی ای داشته و 2 تا 6 ماه پس از اولین برداشت زرشک به بازار عرضه می شود اما با وجود اینکه زمان بر است در عوض طعم و رنگ بهتری داشته و به همین دلیل این نوع زرشک، یک زرشک صادراتی محسوب می شود.
طریقه ی فرآوری آن هم بدین صورت است که خوشه های زرشک را با شاخه و برگ آویزان می کنند تا خشک شود. از این شیوه برای تولید کشمش هم استفاده می شود و نیازمند فضایی وسیع است تا باد در آن جریان داشته و دارای هوای خشکی باشد تا رطوبت باعث پوسیدگی و کپک زرشک ها نشود. بعد از خشک شدن نیز مراحل بادکشی و سورت شدن انجام می شود تا شاخه ها و برگ های اضافه ی آن جدا شده و یک محصول یک دست و تمیز به مشتریان عرضه شود.
از آنجایی که این نوع زرشک در معرض آفتاب قرار نمی گیرد رنگ طبیعی و قرمز آن حفظ می شود و یکی از مرغوب ترین انواع زرشک است. زرشک پفکی به دلیل رنگ و طعم دلنشینش همیشه زینت بخش غذاهای مخصوص ایرانی بوده است و از گذشته تا به حال در بسیاری از غذاهای سنتی مورد استفاده قرار می گیرد.
تشکر نظر شما نمی تواند ارسال شود
گزارش کردن نظر
گزارش ارسال شد
گزارش شما نمی تواند ارسال شود
بررسی خود را بنویسید
نظر ارسال شد
نظر شما نمی تواند ارسال شود