مواد لازم
‫100 گرم برنج
500 میلی لیتر آب
800 میلی لیتر شیر
هل به مقدار لازم
250 گرم شیر عسلی
2 قاشق چای خوری ژلاتین
80 گرم خامه
نصف قاشق چای خوری وانیل
پر گل محمدی ، کنجد ، خلال پسته به مقدار لازم
روش تهیه

100 گرم برنج را که از قبل به مدت 2 ساعت خیس خورده را با 500 میلی لیتر آب روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا پخته شود. بعد از کشیده شدن آب برنج به آن 800 میلی لیتر شیر و شش عدد هل کامل اضافه میکنیم و شعله گاز را روی حرارت متوسط قرار داده تا دانه های برنج کامل باز شوند. پس از باز شدن دانه های برنج به آن 250 گرم شیر عسلی اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا مخلوط غلیظ شود. دو قاشق چای خوری ژلاتین را در دو قاشق سوپ آب سرد ریخته و آن را روی بخار کتری قرار داده تا محلول یکدستی به دست آید. پس از غلیظ شدن مخلوط برنج و شیر به آن 80 گرم خامه، نصف قاشق چای خوری وانیل و ژلاتین را به آن اضافه می کنیم و آن را کاملا هم میزنیم تا یکدست شود. سپس مواد را داخل قالب ریخته و شش ساعت درون یخچال میگذاریم تا کامل بسته شود. حال کافیست آن را تزیین کنید.