آجیل سفارشی جعبه کادویی طلایی متوسط
آجیل سفارشی جعبه کادویی طلایی مینی
آجیل یلدا جعبه کادویی طلایی بزرگ
آجیل یلدا جعبه کادویی طلایی متوسط
آجیل یلدا جعبه کادویی طلایی کوچک
آجیل یلدا جعبه کادویی طلایی مینی
آجیل هفت مغز جعبه کادویی طلایی بزرگ
آجیل هفت مغز جعبه کادویی طلایی متوسط
فرم ورود
ایجاد حساب کاربری
تایید شماره موبایل
تایید شماره موبایل
بازیابی رمز عبور
در صورت دریافت نکردن رمز عبور بعد از زمان مشخص شده مجدد درخواست دهید.
خرید به موقع را فراموش نکنید!
تهران 2 روز کاری
مشهد در همان روز
شهرستان ها 3 الی 5 روز کاری
مواد لازم |
---|
100 گرم برنج 500 میلی لیتر آب 800 میلی لیتر شیر هل به مقدار لازم 250 گرم شیر عسلی 2 قاشق چای خوری ژلاتین 80 گرم خامه نصف قاشق چای خوری وانیل پر گل محمدی ، کنجد ، خلال پسته به مقدار لازم |
روش تهیه |
---|
100 گرم برنج را که از قبل به مدت 2 ساعت خیس خورده را با 500 میلی لیتر آب روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا پخته شود. بعد از کشیده شدن آب برنج به آن 800 میلی لیتر شیر و شش عدد هل کامل اضافه میکنیم و شعله گاز را روی حرارت متوسط قرار داده تا دانه های برنج کامل باز شوند. پس از باز شدن دانه های برنج به آن 250 گرم شیر عسلی اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا مخلوط غلیظ شود. دو قاشق چای خوری ژلاتین را در دو قاشق سوپ آب سرد ریخته و آن را روی بخار کتری قرار داده تا محلول یکدستی به دست آید. پس از غلیظ شدن مخلوط برنج و شیر به آن 80 گرم خامه، نصف قاشق چای خوری وانیل و ژلاتین را به آن اضافه می کنیم و آن را کاملا هم میزنیم تا یکدست شود. سپس مواد را داخل قالب ریخته و شش ساعت درون یخچال میگذاریم تا کامل بسته شود. حال کافیست آن را تزیین کنید. |