طبيعت آن گـرم و تر اسـت. دانه كنجد حدود 25 درصد پروئتين و 50 درصد چربي مفيد دارد كه به پايين آوردن كلســترول و چـربي خون كمك مي كند. كنـجد براي تنـظيم و تعادل آب بدن مي تـواند مفيـد باشد. به طور كلي كنجد داراي فوايدي خاص از جمله: ترميم سوختگي، كمك به درمان كم خوني و پيشگيري از پوكي استخوان و بهبود رشد بدن دارد. مصرف دانه كنجد در تمامي سنين مفيد است كنجد با تمام فوايدي كه دارد براي معده ضعيف مناسب نيست. زيرا هضم آن سنگين است. در طب هندي از كنجد به عنوان عامل افزايش دهنده قدرت و طول عمر ياد مي شود.
تشکر نظر شما نمی تواند ارسال شود
گزارش کردن نظر
گزارش ارسال شد
گزارش شما نمی تواند ارسال شود
بررسی خود را بنویسید
نظر ارسال شد
نظر شما نمی تواند ارسال شود