آجیل سفارشی جعبه کادویی طلایی متوسط
آجیل سفارشی جعبه کادویی طلایی مینی
آجیل یلدا جعبه کادویی طلایی بزرگ
آجیل یلدا جعبه کادویی طلایی متوسط
آجیل یلدا جعبه کادویی طلایی کوچک
آجیل یلدا جعبه کادویی طلایی مینی
آجیل هفت مغز جعبه کادویی طلایی بزرگ
آجیل هفت مغز جعبه کادویی طلایی متوسط
فرم ورود
ایجاد حساب کاربری
تایید شماره موبایل
تایید شماره موبایل
بازیابی رمز عبور
در صورت دریافت نکردن رمز عبور بعد از زمان مشخص شده مجدد درخواست دهید.
خرید به موقع را فراموش نکنید!
تهران 2 روز کاری
مشهد در همان روز
شهرستان ها 3 الی 5 روز کاری
مواد لازم |
---|
آرد قنادی ۲۵۰ گرم پودر شکر ۲۰۰ گرم کره ۱۳۰ گرم پودر زنجبیل ۲ قاشق دارچین نصف قاشق چای خوری پودر گل محمدی یک قاشق بادام و گردو ۸۵ گرم |
روش تهیه |
---|
آرد را الک میکنیم و در حدی که بوی خامی آن گرفته شود حدود نیم ساعت با شعله ی کم تفت میدهیم. دوباره آرد را الک میکنیم ،کره را اضافه میکنیم و پنج دقیقه دیگر تفت میدهیم، از روی شعله برمیداریم، وقتی از داغی اولیه افتاد پودر قند، پودر زنجبیل، پودرگل محمدی، پودر دارچین، پودرهل وگردو و بادام نگینی را اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا با کره مخلوط شود. بعد داخل قالب را با مواد پر میکنیم و خوب منسجم میکنیم و برای یک ساعت داخل فریزر میگذاریم. |