مواد لازم
آرد قنادی ۲۵۰ گرم
پودر شکر ۲۰۰ گرم
کره ۱۳۰ گرم
پودر زنجبیل ۲ قاشق
دارچین نصف قاشق چای خوری
پودر گل محمدی یک قاشق
بادام و گردو ۸۵ گرم
روش تهیه

آرد را الک میکنیم و در حدی که بوی خامی آن گرفته شود حدود نیم ساعت با شعله ی کم تفت میدهیم. دوباره آرد را الک میکنیم ،کره را اضافه میکنیم و پنج دقیقه دیگر تفت میدهیم، از روی شعله برمیداریم، وقتی از داغی اولیه افتاد پودر قند، پودر زنجبیل، پودرگل محمدی، پودر دارچین، پودرهل وگردو و بادام نگینی را اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا با کره مخلوط شود. بعد داخل قالب را با مواد پر میکنیم و خوب منسجم میکنیم و برای یک ساعت داخل فریزر میگذاریم.