زنجبیل جزء گیاهان دارویی مهم بوده و دارای خواص متعددی از جمله ضد تهوع،مقوی قلب،ضد لخته شدن خون،ضد باکتری،آنتی اکسیدان،ضد سرفه،ضد سموم کبدی،ضد التهاب،ادرار آور،کاهش اسپاسم،محرک سیستم ایمنی،ضد نفخ،افزایش ترشحات روده ای معدی،پایین آورنده کلسترول خون،محرک گردش خون مغزی و محرک هضم غذا می باشد.از زنجبیل استفاده های متنوعی می شود.از کاربردهای جدید آن می توان پیشگیری از:تهوع و استفراغ،کم اشتهایی،بی اشتهایی روانی،اسپاسم روده،برونشیت،مشکلات روماتیسم را نام برد.در صنعت غذایی هم به عنوان چاشنی استفاده می شود.در مطالعات آزمایشگاهی مشخص شده است که زنجبیل دارای خاصیت سرطلانی می باشد.جینجرول،مهم ترین جزء تشکیل دهنده زنجبیل که مسئول ایجاد طعم و مزه در این گیاه می باشد،از رشد سلول های سرطانی مخصوصا سرطان روده بزرگ در انسان جلوگیری می کند.
تشکر نظر شما نمی تواند ارسال شود
گزارش کردن نظر
گزارش ارسال شد
گزارش شما نمی تواند ارسال شود
بررسی خود را بنویسید
نظر ارسال شد
نظر شما نمی تواند ارسال شود