مواد لازم

۳ پیمانه جو پرک
۱/۲ پیمانه بادام درختی خورد شده
۱/۲ پیمانه کرنبری
۱/۳ پیمانه کره بادام
۱/۳ پیمانه عسل
۳ قاشق غذا خوری روغن
۱ قاشق مرباخوری دارچین
۱ قاشق غذا خوری دانه کتان
روش تهیه

جوپرک. بادام. کرنبری. دارچين. دانه کتان خوب باهم مخلوط میکنیم سپس روغن. کره و عسل باهم ترکیب کرده رو حرارت میزاریم تا نرم شود سپس به مواد خشکمون اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم در اخر کف قالب با کاغذ المینیوم پوشانده و کمی چرب میکنیم مواد داخل قالب ریخته و درون فری که از قبل گرم شده با دما ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار میدهیم تا طلایی شود