مواد لازم
2 قاشق غذا خوری شکر
‫یک قاشق غذا خوری گلاب
500 گرم خامه
2 لیوان شیر
1 قاشق غذا خوری پودر ژلاتین
خلال پسته و زعفران به میزان لازم
روش تهیه

ظرف بزرگ و مناسبی را برای ترکیب مواد انتخاب می کنیم، ابتدا خامه و شیر سپس شکر، گلاب و خلال پسته را اضافه می کنیم و هم میزنیم تا تمامی مواد کاملا یکدست شوند، زعفران دم کرده را به اندازه کافی اضافه کرده و مجدد هم میزنیم. نصف لیوان آب را به ژلاتین اضافه می کنیم و بعد از 5 دقیقه آن را به مواد اضافه می کنیم و هم میزنیم تا ژلاتین کاملا به خورد مواد برود. قالب را چرب می کنیم و مواد را داخل آن میریزیم و به مدت 24 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا دسر ما آماده شود.