آجیل سفارشی جعبه کادویی طلایی متوسط
آجیل سفارشی جعبه کادویی طلایی مینی
آجیل یلدا جعبه کادویی طلایی بزرگ
آجیل یلدا جعبه کادویی طلایی متوسط
آجیل یلدا جعبه کادویی طلایی کوچک
آجیل یلدا جعبه کادویی طلایی مینی
آجیل هفت مغز جعبه کادویی طلایی بزرگ
آجیل هفت مغز جعبه کادویی طلایی متوسط
فرم ورود
ایجاد حساب کاربری
تایید شماره موبایل
تایید شماره موبایل
بازیابی رمز عبور
در صورت دریافت نکردن رمز عبور بعد از زمان مشخص شده مجدد درخواست دهید.
خرید به موقع را فراموش نکنید!
تهران 2 روز کاری
مشهد در همان روز
شهرستان ها 3 الی 5 روز کاری
مواد لازم |
---|
2 قاشق غذا خوری شکر یک قاشق غذا خوری گلاب 500 گرم خامه 2 لیوان شیر 1 قاشق غذا خوری پودر ژلاتین خلال پسته و زعفران به میزان لازم |
روش تهیه |
---|
ظرف بزرگ و مناسبی را برای ترکیب مواد انتخاب می کنیم، ابتدا خامه و شیر سپس شکر، گلاب و خلال پسته را اضافه می کنیم و هم میزنیم تا تمامی مواد کاملا یکدست شوند، زعفران دم کرده را به اندازه کافی اضافه کرده و مجدد هم میزنیم. نصف لیوان آب را به ژلاتین اضافه می کنیم و بعد از 5 دقیقه آن را به مواد اضافه می کنیم و هم میزنیم تا ژلاتین کاملا به خورد مواد برود. قالب را چرب می کنیم و مواد را داخل آن میریزیم و به مدت 24 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا دسر ما آماده شود. |