پودینگ ها یکی از دسر های بسیار خوشمزه ای می باشند که بسیاری از افراد از آن ها استقبال بسیار زیادی می کنند. پودینگ وانیلی، پودینگ میوه ای، پودینگ شکلاتی و… جزو انواع پودینگ هستند. بهتر است طرز تهیه این نوع دسر را به خوبی بدانید به همین دلیل در ادامه این مقاله می خواهیم طرز تهیه پودینگ زعفرانی را به شما آموزش دهیم تا بتوانید این دسر عالی را در منزل به راحتی تهیه و آماده کنید.

طرز تهیه پودینگ زعفرانی ساده

پودینگ زعفرانی می تواند یک دسر بسیار زیبا و خوشمزه باشد به همین دلیل بهتر است قبل از هر کاری با مواد و وسایل مورد نیازی که برای تهیه آن نیاز دارید به خوبی آشنا باشید.

  • شیر: ۴ پیمانه
  • گلاب: ۴/۱ پیمانه
  • شکر: ۱ پیمانه
  • زعفران دم کرده: به مقدار کافی
  • نشاسته ذرت: ۴ قاشق غذاخوری

روش تهیه پودینگ زعفرانی ساده به شرح زیر است:

ابتدا شیر، شکر و نشاسته را در ظرف مناسبی ریخته و به خوبی هم بزنید تا نشاسته ذرت شما باز شود. بعد ظرف را روی شعله ملایم اجاق گاز بگذارید و به طور پیوسته هم بزنید تا محتویات داخل ظرفتان ته نگیرد. با توجه به طرز تهیه پودینگ زعفرانی باید مواد را همچنان هم بزنید تا شیر به جوش بیاید و ترکیب شما غلظت پیدا کند. بگذارید مواد شما برای ۱۰ الی ۱۵ دقیقه هم روی شعله ملایم اجاق گاز بماند. سپس زعفران و گلاب را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا ترکیب یکدست شود. در ادامه ظرف را از روی اجاق برداشته و پودینگ زعفرانی را در ظرف مورد نظرتان بریزید. برای آن که دسر شما خنک شود باید آن را چند ساعت داخل یخچال بگذارید.

نحوه تهیه پودینگ زعفرانی با خامه و تخم مرغ

یکی دیگر از روش هایی که می توانید با استفاده از آن پودینگ زعفرانی مناسبی تهیه کنید استفاده از خامه و تخم مرغ است که در ادامه موادی که برای درست کردن این پودینگ مورد نیاز است را برای شما بیان می کنیم.

  • شیر: ۴ لیوان
  • خامه: ۲/۱ لیوان
  • شکر: ۲/۱ لیوان
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • وانیل شکری: ۱ قاشق مرباخوری
  • ژلاتین: ۴ قاشق مرباخوری
  • گلاب: ۳ قاشق مرباخوری
  • زعفران دم کرده: به مقدار کافی

طرز تهیه پودینگ زعفرانی با خامه و تخم مرغ

با توجه به طرز تهیه پودینگ زعفرانی با تخم مرغ و خامه ابتدا شیر و ژلاتین را در قابلمه ای بریزید تا ژلاتین شما حل شود. بعد خامه و وانیل را اضافه کرده و ظرف را روی شعله ملایم اجاق گاز بگذارید. تخم مرغ را در ظرف دیگری شکسته و به خوبی هم بزنید. سپس شکر را داخل آن ریخته و با هم مخلوط کنید. در ادامه ترکیب به دست آمده را داخل قابلمه بریزید. زمانی که محتویات داخل قابلمه شما به حالت ولرم درآمد ظرف را از روی حرارت بردارید. گلاب و زعفران را به آن اضافه و آرام مخلوط کنید.

طبق روش تهیه پودینگ زعفرانی اگر مایلید دسر را برگردانید ابتدا باید قالبتان را به کمک روغن چرب کنید. بعد پودینگ را داخل قالب ریخته و برای ۲ ساعت در یخچال بگذارید. بعد از گذشت این مدت قالب را از یخچال برداشته و آن را ۵ دقیقه به حال خود بگذارید. سپس می توانید دسر را روی ظرفی که انتخاب کرده اید برگردانید. برای سرو کردن پودینگ به شکل تک نفره هم می توانید آن را داخل ظروف مورد نظرتان ریخته و در فضای یخچال بگذارید. بعد از بیرون آوردن دسرها از یخچال آنها را با پودر پسته، ترافل رنگی، شکلات، پودر نارگیل، میوه یا هر چیزی که مایلید تزئین کنید.

مقاله مرتبط :”طرز تهیه دیگچه زعفرانی

نتیجه گیری

در این مقاله سعی کردیم شما را با طرز تهیه پودینگ زعفرانی به خوبی آشنا کنیم. شما می توانید با استفاده از روش هایی که گفته شد پودینگ زعفرانی را در منزل به خوبی درست کنید. این پودینگ بسیار خوشمزه بوده است و می تواند به عنوان یک دسر عالی برای مهمانی های شما مصرف شود.