فندق 

قیمت آجیل

آجیل یکی از مفیدترین مواد غذایی موجود در کره زمین بوده و در واقع ترکیبی از مغزهای مختلفی است که سرشار از مواد معدنی و ویتامین های مختلف هستند. امروزه به دلیل سبک زندگی ماشینی و نداشتن وقت کافی برای پخت غذاهای مغذی، خرید آجیل و مصرف آن می تواند کمک شایانی به جبران کمبود این مواد مغذی در بدن ما کند. آجیل هم برای کودکان و هم برای بزرگسالان می تواند مفید باشد و مصرف روزانه 40 گرم از این ماده غذایی مفید، سلامت شما را حفظ می کند. البته قیمت آجیل هم تاثیر زیادی در میزان مصرف آن دارد. با این حال توصیه می کنیم از این ماده غذایی ارزشمند غافل نشوید.

خرید آجیل

یکی از مهم ترین مسائلی که ممکن است موجب سردرگمی شما در هنگام خرید آجیل شود، تنوع بالای این محصول و همچنین مقدار مناسب خرید از هر مغز است. به طور میانگین برای هر فرد چیزی در حدود 40 تا 50 گرم را باید در نظر بگیرید. برای مثال اگر می خواهید از 20 نفر مهمان پذیرایی کنید، حداقل به یک کیلو آجیل نیاز خواهید داشت. نکته مهم دیگری که باید در هنگام خرید آجیل در نظر بگیرید، توجه به محبوب ترین مغزها است. اگر از ذائقه مهمانان خود خبر ندارید، سعی کنید از پرطرفدارترین مغزها که شامل مغز پسته، بادام زمینی، بادام هندی و فندق است، استفاده کنید.

خواص آجیل

آجیل یک غذای بسیار محبوب است. آجیل ها بسیار خوشمزه و دردسترس هستند و می توان آنها را در انواع رژیم ها غذایی، گیاه خواری و... میل کرد. این خوراکی با وجود چربی زیاد، دارای مزایای چشمگیری برای سلامتی و کاهش وزن می باشد. مغزها دانه های هستند که در آشپزی بسیار مورد استفاده قرار می گیرند یا به تنهایی به عنوان میان وعده خورده می شوند.

منبع عالی بسیاری از مواد مغذی هستند و چربی و کالری بالایی دارند. بطوریکه 28 گرم آجیل مخلوط دارای 173 کالری، 5گرم پروتئین، 16گرم چربی، 6گرم کربوهیدرات، 3گرم فیبر می باشد. همچین دارای مقادیر مشخصی ویتامین E، منیزیم، فسفر، مس، منگنز، سلنیوم است. که البته این مقادیر در انواع آجیل ها کمی متفاوت است.

میزان کربوهیدرات آجیل بسیار متغیر است. فندق ، آجیل ماکادامیا و آجیل برزیل کمتر از 2 گرم کربوهیدرات قابل هضم در هر وعده دارند، در حالی که بادام هندی تقریبا 8 کربوهیدرات قابل هضم در هر وعده دارد. همچنین آجیل ها منبع آنتی اکسیدان هستند که آسیب سلول ها و خطر بیماری را کاهش می دهند.

انواع آجیل

یکی از مزیت های خرید اینترنتی آجیل از فروشگاه اینترنتی برادران حسینی، تنوع گسترده محصولات است. در این فروشگاه اینترنتی می توانید انواع آجیل را به شرح زیر خریداری کنید.

آجیل سفارشی

یکی از بهترین انواع آجیل، آجیل سفارشی است که مرغوب ترین نوع موجود بوده و بهترین مغزها را در خود جای داده است. این آجیل مخلوط دست چین شده و یک انتخاب مناسب برای مهمانی های نسبتا لوکس است. ترکیبات این آجیل پسته اکبری، بادام هندی زعفرانی، مغز بادام درختی درشت، تخم جابانی لوکس و تخمه کدو گوشتی را شامل می شود. البته لازم به ذکر است که قیمت آجیل سفارشی با قیمت آجیل معمولی کمی تفاوت دارد.

آجیل ممتاز

یکی از پر فروش ترین و پر طرفدارترین انواع آجیل، آجیل ممتاز است که از ترکیبات مورد علاقه بیشتر مردم تشکیل شده است. این نوع آجیل از پسته احمدآقایی، بادام زمینی طعم دار، مغز بادام درختی درشت، تخمه جابانی و تخمه کدو گوشتی تشکیل شده است.

آجیل ممتاز اقتصادی

با توجه به افزایش قیمت آجیل، فروشگاه اینترنتی آجیل و خشکبار برادران حسینی نوع دیگری از آجیل را برای مشتریان فراهم کرده است تا در عین داشتن کیفیت از قیمت مناسبی هم برخوردار باشد. آجیل ممتاز اقتصادی شامل پسته احمد آقایی، مغز بادام درختی درشت، مغز بادام زمینی پوست کنده طعم دار، تخمه کدو گوشتی و تخمه جابانی لوکس است

آجیل هفت مغز

یکی از مشهورترین آجیل ها، آجیل هفت مغز است. در این نوع آجیل از تخمه استفاده نشده و به جای آن از چیپس میوه و کشمش بهره برده شده است که جذابیت این محصول را چند برابر می کند. ترکیبات آجیل هفت مغز شامل مغز پسته، مغز بادام درختی، مغز گردو، مغز بادام هندی، مغز فندق، چیپس میوه، کشمش پیکامی و بادام زمینی طعم دار است. البته آجیل به جز موارد گفته شده انواع مختلفی از جمله آجیل مخلوط، آجیل خام، آجیل شور، آجیل هفت مغز و آجیل چهار مغز را هم شامل می شود که می توانید با مراجعه به سایت با همه انواع آجیل آشنا شده و بسته به سلیقه خود اقدام به خرید آجیل کنید. قیمت آجیل های مختلف هم در سایت مشخص شده است.

آجیل هفت مغز شامل چه مواردی است؟

آجیل هفت مغز یکی از بهترین انواع آجیل مغز بوده که ترکیبی از مغز پسته، مغز بادام درختی، مغز گردو، مغز بادام هندی، مغز فندق، بادام زمینی و چیپس میوه یا کشمش پیکامی می باشد.

آیا آجیل رژیمی هم داریم؟

بله، آجیل ها در صورت مصرف به اندازه می تواند به عنوان یک آجیل رژیمی به حساب بیایند. آجیل ها دارای مقادیر زیادی پروتئین، کربوهیدرات و چربی های غیر اشباع بوده که می توان سوخت و ساز بدن را افزایش دهد.

کالری آجیل چقدر است؟

کالری انواع مغزهای موجود در آجیل متفاوت است اما تقریبا به ازای هر 100 گرم مغز بین 500 تا 700 کالری وجود دارد.

آجیل چه خواصی دارد؟

خواص آجیل بسیار زیاد بوده و دارای انواع مواد معدنی، ویتامین، کربوهیدرات و فیبر بوده که همگی می تواند در سلامت انسان تاثیر به سزایی داشته باشد.

طریقه نگهداری آجیل

از مهمترین و محبوب ترین خوراکی های پذیرایی ایرانیان آجیل می باشد. از آجیل در انواع مهمانی ها و جشن ها و اعیاد به عنوان یک عضو ثابت یاد می شود. بسیاری از افراد هستند که به دلیل عدم آگاهی از چگونگی نگهداری آجیل، آن ها را به روش های نادرست نگهداری می کنند و همین موضوع باعث می شود که کیفیت آجیل ها از بین برود.

در این مطلب به طریقه نگهداری آجیل جهت حفظ کیفیت آن پرداخته می شود. مهمترین نکته  جهت طریقه نگهداری آجیل ، از بین بردن آفت های آن است. برای از بین بردن آفات آجیل باید آن ها را در محیطی سرد مثل یخچال نگهداری کرد؛ البته نگهداری آجیل ها در سرمای فریزر سبب ماندگاری بیشتر آن ها می شود، چرا که از رشد باکتری ها و آفت ها جلوگیری می شود.

برای نگهداری آجیل ها در فریزر باید آن ها را  ظرفی در بسته قرار دهید و سپس به فریزر منتقل کنید. نکته مهم که باید در نظر داشته باشید این است که نگهداری آجیل در فریزر سبب تغییر در طعم آن می شود که برای بازگشت طعم آن ها می توانید مدتی حدود 10 دقیقه در فر گرم کنید.

در صورتی که بخواهید آجیل هایتان را در یخچال نگهداری کنید جالب است بدانید که از 2 ماه تا 1 سال هم می توانید آن ها را با کیفیت بالا حفظ کنید؛ البته به شرط اینکه دمای یخچالتان 4 درجه سانتی گراد یا کمتر باشد. نکته مهم که باید توجه داشته باشید این است که آجیل در یخچال به مراتب کیفیتش را از دست می دهد و بوی خوشی که دارد نیز از بین می رود و طعم مواد غذایی دیگر را به خود جذب می کند؛ به منظور جلوگیری از این فرآیند باید آجیل های خود را  ظروف شیشه ای در بسته بریزید و سپس آن ها را درون یخچال قرار دهید.

 توجه کنید که مغز های پوست کنده ماندگاری بیشتری در دمای یخچال دارند. و اما نگهداری آجیل در دمای اتاق سبب از بین رفتن هرچه سریعتر کیفیت آن می شود. در صورت نگهداری آجیل در دمای اتاق باید سعی کنید که در قسمت های خنک منزل، آن ها را نگه دارید. نکته دیگر اینکه نور سبب سفت شدن جنس آجیل می شود. باید آن ها را ضمن اینکه در ظرف در بسته قرار داده اید در محیط تاریک نیز نگهداری کنید بدون آن که نوری با آن ها برخورد کند.