کرانبری یک میوه ی جنگلی قرمز رنگ است که طعم ترشی دارد. این میوه بومی آمریکای شمالی است و ماساچوست بزرگ ترین تولید کننده کرانبری در دنیاست.
این میوه در اواخر شهریور و اوایل پاییز برداشت می شود و بهترین زمان برای تهیه آن فصل پاییز است. کرانبری تا دو ماه در یخچال قابل نگهداری است و اگر می خواهید در ماه های دیگر سال هم از این میوه استفاده کنید بهتر است یا آن را فریز کنید و با به صورت خشک شده مصرف کنید که یکی از راه های استفاده از به صورت چیپس میوه و مخلوط آن با میوه های استوایی است.
این میوه یک غذای بسیار سالم محسوب می شود چراکه حاوی در صد بالایی از مواد مغذی و آنتی اکسیدان است. کرانبری اغلب به عنوان یک غذای فوق العاده برای لاغری یاد می شود زیرا نصف فنجان کرانبری تنها حاوی بیست و پنج کالری است. به همین دلیل از آن در رژیم های لاغری استفاده می شود یکی از دلایل آن وجود فیبر بسیار بالای این میوه است. وجود فیبر بالای کرانبری، علاوه بر اینکه برای لاغر موثر است، باعث بهبود حرکات روده و جلوگیری از یبوست می شود.
جالب است بدانید که بومیان آمریکا از این میوه برای درمان عفونت های مثانه و کلیه استفاده می کردند و اخیرا ثابت شده که کرانبری برای کسانی که عفونت مکرر ادراری دارند بسیار موثر بوده و از عفونت دوباره ی آن جلو گیری می کند.
تشکر نظر شما نمی تواند ارسال شود
گزارش کردن نظر
گزارش ارسال شد
گزارش شما نمی تواند ارسال شود
بررسی خود را بنویسید
نظر ارسال شد
نظر شما نمی تواند ارسال شود