انجیر آفتابی و به درخت خشک می شود و احتمال 3 تا 5 درصد افت طبیعی را دارا می باشد
انجیر ( خشک ، پرک ، فوق پرک ) از لحاظ ریز و درشتی و خندان بودن متفاوت می باشد و از لحاظ خواص یکسان است.
انجیر یکی از میوه هایی است که فصل برداشت و استفاده ی آن بسیار محدود است و به همین دلیل این میوه را خشک می کنند تا ماندگاری بیشتری داشته و در بقیه ی فصول سال نیز قابل استفاده باشد.
این میوه ی خشک شده طعم شیرینی داشته و به هیمن دلیل می تواند یک گزینه ی عالی برای جایگزین کردن قندی باشد که همراه چای مصرف می شود و بهترین انتخاب برای بیماران دیابتی است تا طعم شیرینی را دوباره حس کنند اما باید توجه داشته باشند که در مصرف آن افراط نکنند.
از طرفی این میوه به دلیل املاح معدنی و ویتامین های فراوانش یکی از میان وعده هایی محسوب می شود که قابلیت این را دارد که در تمام رژیم های غذایی جای داده شود.
از جمله خواص این میوه می توان به افزایش تراکم استخوان، جلوگیری از ضعف عضلات، کاهش وزن، کاهش فشار خون و جلوگیری از سرطان سینه اشاره کرد. انجیر به دلیل مقدار فیبر بالایی که دارد سبب بهبود حرکات روده ای و جلوگیری از یبوست می شود و به طور کلی از ابتلا به سرطان روده نیز جلوگیری می کند. از دیگر خواص آن می توان به درمان کم خونی نیز اشاره کرد چراکه این میوه ی خشک سرشار از آهن بوده و با مصرف آن می توانید از ابتلا به کم خونی جلوگیری کنید.
تشکر نظر شما نمی تواند ارسال شود
گزارش کردن نظر
گزارش ارسال شد
گزارش شما نمی تواند ارسال شود
بررسی خود را بنویسید
نظر ارسال شد
نظر شما نمی تواند ارسال شود