درخت های انجیر در مناطق نیمه گرمسیری قرار دارند، این درختان تابستان های گرم و زمستان هایی ملایم همراه با بارش پراکنده باران را ترجیح می دهند و حدود سیصد سال عمر می کنند. ایران یکی از کشورهای تولید کننده انجیر می باشد.
انجیر در حرارت 25 تا 35 درجه سانتیگراد رشد خوبی دارد ولی 42 درجه سانتیگراد کیفیت میوه را کاهش می دهد و همچنین در دمای 9- درجه سانتیگراد از بین می رود.
از قدیمی ترین و پر مصرف ترین میوه ها در دنیا است که بسیار مفید و نیروبخش بوده و همچنین بهترین محصول غذایی برای بهبود و درمان بسیاری از بیماری ها به حساب می آید. طبیبان دوران قدیم انجیر را غذایی مفید برای تقویت حافظه و قدرت تعقل و تفکر می دانستند، امروزه نیز در طب سنتی ایران از انجیر برای درمان های متعددی از جمله زگیل های پوستی، التهاب، جلوگیری از ضعف عضلانی و تراکم استخوان ها و ... استفاده می شود.
انجیر کرمانشاهی از سوغات های خوشمزه و معروف شهر زیبای کرمانشاه می باشد که نسبت به دیگر انجیرها درشت تر بوده و همچنین فرآیند خشک کردن آن متفاوت است. پیشنهاد می شود انجیر خشک کرمانشاهی را در برنامه ی غذایی خود قرار دهید چراکه به دلیل میزان فیبر بالا و چربی کمی که دارد و همچنین مقدار آهن، کلسیم و پتاسیم موجود درآن، یکی از میان وعده های سالم و خوشمزه برای شما و فرزندانتان به شمار می آید.
تشکر نظر شما نمی تواند ارسال شود
گزارش کردن نظر
گزارش ارسال شد
گزارش شما نمی تواند ارسال شود
بررسی خود را بنویسید
نظر ارسال شد
نظر شما نمی تواند ارسال شود