انجیر کرمانشاهی دستچین

وزن:
ناموجود
قیمت نهایی:
482,000 تومان

درخت های انجیر در مناطق نیمه گرمسیری قرار دارند، این درختان تابستان های گرم و زمستان هایی ملایم همراه با بارش پراکنده باران را ترجیح می دهند و حدود سیصد سال عمر می کنند. ایران یکی از کشورهای تولید کننده انجیر می باشد.

انجیر در حرارت 25 تا 35  درجه سانتیگراد رشد خوبی دارد ولی  42 درجه سانتیگراد کیفیت میوه را کاهش می دهد و همچنین در دمای 9- درجه سانتیگراد از بین می رود.

از قدیمی ترین و پر مصرف ترین میوه ها در دنیا است که بسیار مفید و نیروبخش بوده و همچنین بهترین محصول غذایی برای بهبود و درمان بسیاری از بیماری ها به حساب می آید. طبیبان دوران قدیم انجیر را غذایی مفید برای تقویت حافظه و قدرت تعقل و تفکر می دانستند، امروزه نیز در طب سنتی ایران از انجیر برای درمان های متعددی از جمله زگیل های پوستی، التهاب، جلوگیری از ضعف عضلانی و تراکم استخوان ها و ... استفاده می شود.

انجیر کرمانشاهی از سوغات های خوشمزه و معروف شهر زیبای کرمانشاه می باشد که نسبت به دیگر انجیرها درشت تر بوده و همچنین فرآیند خشک کردن آن متفاوت است. پیشنهاد می شود انجیر خشک کرمانشاهی را در برنامه ی غذایی خود قرار دهید چراکه به دلیل میزان فیبر بالا و چربی کمی که دارد و همچنین مقدار آهن، کلسیم و پتاسیم موجود درآن، یکی  از میان وعده های سالم و خوشمزه برای شما و فرزندانتان به شمار می آید.

Read moreShow less
نظرات (0)
تاکنون هیچ نظری از طرف کاربران نوشته نشده.

محصولات پیشنهادی

برگه هلو
ناموجود
انجیر پرک
775,000 تومان
ناموجود
انجیر خشک
525,000 تومان
ناموجود
انجیر فوق پرک
979,800 تومان
ناموجود
مویز سفارشی
854,500 تومان
ناموجود
آلبالو
317,000 تومان
ناموجود
آلو آفتابی بیرجندی
398,000 تومان
ناموجود
آلو بخارا
230,500 تومان
ناموجود
سبد خرید
سبد خرید شما خالی است.
جمع سبد
0 تومان