توت 

آجیل مخلوط

آجیل مخلوط به معنای مخلوطی از مغزها و تخمه‌های گیاهان است که ایرانیان معمولاً در عید نوروز استفاده می‌کنند. کیفیت و تنوع آجیل‌ها گوناگون است ولی عموماً آجیل مخلوط استفاده می‌شود. اجزای اصلی آجیل مخلوط چیست؟ چند نوع آجیل مخلوط وجود دارد؟ پاسخ این سؤالات را در ادامه مطلب بیان می‌کنیم.

آجیل مخلوط

عرضه آجیل مخلوط در اماکن مختلف به دو صورت مغز و تخمه‌دار انجام می‌شود. آجیل مغز تقریباً همان مخلوط آجیل تخمه‌دار است اما با تفاوت اینکه پوست آجیل گرفته شده و تنها مغز آن استفاده شده. تفاوت‌های دیگری نیز هست برای مثال در آجیل مغز از مغز گردو هم استفاده می‌شود ولی در آجیل تخمه‌دار اینطور نیست. این که چه مغز و تخمه‌هایی آجیل را تشکیل دهند بستگی به خواسته فرد دارد ولی عموم افراد از این دسته استفاده می‌کنند.

آجیل های مخلوط مغز

مغزهای موجود در این آجیل‌ها عموماً مغز بادام، گردو، فندق، بادام هندی و... هستند. خرید و مصرف این آجیل‌های مخلوط بدلیل مفید بودن در رشد کودک برای این افراد توصیه می‌شود. آجیل‌های شیرین و آجیل‌های طعم‌دار مانند کچاپ در این دسته هستند. این تنوع و طعم‌دار بودن هم برای کودکان مفید هست تا بهانه‌گیری نکنند، و هم برای دورهمی‌های بیرون از خانه بهترین انتخاب است.

آجیل های تخمه دار

همانطور که گفتیم، مغزهای موجود در این آجیل‌ها معمولاً همان مواد آجیل مغز هستند با تفاوت اینکه تنها مغز نیستند و بهمراه پوست هستند. مصرف این آجیل مناسب میهمانی‌هاست. شکل زیبا و لوکس آن باعث شده تا زیبایی دورهمی را چند برابر کند و جلوه خوبی به پذیرایی شما بدهد.

خرید آجیل مخلوط

اگر می‌خواهید از بهترین آجیل مخلوط استفاده کنید باید از معیارهای متفاوتی بگذرید تا تفاوت کیفیت آجیل را متوجه شوید. اولین نکته در انتخاب این محصول نوع بسته‌بندی آن است. آجیل‌های فله عموماً کیفیت کمتری از نوع بسته‌بندی دارند اما این تفاوت در تازگی آجیل هم صدق می‌کند. اگر آجیل مخلوط تازه باشد کیفیت آن مانند کیفیت بسته‌بندی آن است اما آجیل‌های مخلوطی که مدت زیادی از بودن در هوای آزادشان گذشته است، مطمئناً از فرسودگی بیشتری برخوردار هستند. دومین اصل در انتخاب آجیل مخلوط نام و برند فروشنده است. بازار آجیل، بازار بزرگی است و مطمئناً هر کس که کیفیت بهتر و خدمات بیشتری ارائه کند نام و برند بزرگ‌تری کسب می‌کند. از این نظر می‌توان با خرید این ماده غذایی خوشمزه و مغذی از برندهای شناخته‌شده از کیفیت آن مطمئن بود. سومین اصل در انتخاب بو و مزه آن است. اگر یک آجیل‌شناس تازه‌کار هم باشید می‌توانید با این ترفند آجیل‌های با کیفیت را از بی‌کیفیت جدا کنید. طعم خیلی ترش، شور و یا تند مناسب نیستند. معمولاً افراد فریبکار با استفاده زیاد از آبلیمو و دیگر موارد سعی در پنهان کردن طعم کهنگی مغزها هستند. هر چند طعم آجیل مخلوط نشان از کیفیت آن دارد اما باز هم امکان وجود مغزهای تلخ هست. در نتیجه این مورد در کنار اعتماد و اعتبار فروشنده می‌تواند کیفیت آجیل مخلوط را اثبات کند.

جمع بندی

آجیل مخلوط در بین ایرانیان طرفدار زیادی دارد و علت این انتخاب هم تنوع آن بوده است. اگر قصد خرید این آجیل مخلوط را دارید بهتر است بدانید آجیل‌ها از خواص فوق‌العاده ضد سرطانی و فیبر و امگا ۳ برخوردار هستند.