لاکچری بودن این مغز با افزوده شدن زعفران به آن چند برابر می شود و علاوه بر شکل ظاهری طعمی ویژه و منحصر به فرد به آن می بخشد. توصیه ما به افرادی که به خاطر طعم این متن از خوردن آن اجتناب می کنند، بادام هندی زعفرانی است.
بادام هندی درختی گرمسیری است و به همان نسبت طبع این مغز نیز گرم می شود.
خواص بادام هندی:
از خواص بسیار مهم بادام هندی که باعث شده طرفداران آن روز به روز بیشتر شود، چربی غیر اشباع موجود در آن و نداشتن کلسترول است. این دو مورد باعث سلامت قلب و پیشگیری از بیماری های قلبی می شود و رقیق بودن خون و گرفته نشدن رگ ها را به دنبال دارد. بادام هندی مغزی بسیار انرژی زا است. این مغز بسیار مفید سلامت دهان و لثه را به ارمغان می آورد. کلسیم موجود در بادام هندی سلامت و استحکام استخوان و دندان ها را به عهده دارد. بادام زمینی منبعی سرشار از آنتی اکسیدان است که این ماده علاوه بر سلامت خون از انواع سرطان پیشگیری می کند. آنتی اکسیدان بادام هندی به رفع چین و چروک پوست و سلامت و شادابی مو کمک بسیاری می کند.
این نوع بادام هندی همراه با مقداری نمک و زعفران تفت می خورد و پیشنهاد می شود افرادی که فشار خون بسیار بالایی دارند از نوع خام بادام هندی استفاده کنند.
بادام هندی دارای مقادیر بالای فیبر می باشد از این رو به هضم سریع تر غذا و تقویت دستگاه گوارش کمک بسیاری می کند
تشکر نظر شما نمی تواند ارسال شود
گزارش کردن نظر
گزارش ارسال شد
گزارش شما نمی تواند ارسال شود
بررسی خود را بنویسید
نظر ارسال شد
نظر شما نمی تواند ارسال شود