درخت بادام هندی در مناطق گرمسیری و مرطوب جهان وجود دارد و همیشه سبز است، این درخت بومی آمریکای جنوبی بوده که در اواخر قرن پانزدهم میلادی، توسط مهاجران پرتغالی به کشور هند انتقال می یابد و در سراسر آسیای جنوب شرقی و کشورهای آفریقایی کشت می شود. دانه های بادام هندی را در زمانی که نارس بوده و پوسته ی آن کاملا سخت نشده و سبز است برداشت می کنند، تا به آسانی بتوانند مغز آن را خارج کنند.
بادام هندی یکی از دانه هایی محسوب می شود که برخلاف مغزها، 10 درصد آن از نشاسته تشکیل شده است.
بزرگ ترین صادرکنندگان بادام هندی کشورهای هند، برزیل، نیجریه، تانزانیا و موزامبیک می باشند که این محصول در بیش از 30 کشور جهان تکثیر شده و سالانه بیشتر از دو میلیون تن بادام هندی در جهان مبادله می شود.
بادام هندی از دانه های بسیار خوشمزه ظرف آجیل است که در کنار اینکه طعم و عطری شیرین و خوشبو دارد، در هر صد گرم آن بیش از 553 کیلوکالری انرژی برای بدن ما به همراه داشته و همینطور منبعی سرشار از ویتامین های گروه B، کلسیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، روی، پروتئین، فیبر، کربوهیدرات ها و چربی های اشباع نشده و مقداری قند می باشد.
تشکر نظر شما نمی تواند ارسال شود
گزارش کردن نظر
گزارش ارسال شد
گزارش شما نمی تواند ارسال شود
بررسی خود را بنویسید
نظر ارسال شد
نظر شما نمی تواند ارسال شود