بادام هندی از جمله مغز هایی است که طعمی بسیار لاکچری با ظاهری منحصر به فرد دارد. خواص بسیار این مغز طعم آن را دلچسب تر نیز می کند. بادام هندی درختی گرمسیری است و به همان نسبت طبع این مغز نیز گرم می شود.
خواص بادام هندی:
از خواص بسیار مهم بادام هندی که باعث شده طرفداران آن روز به روز بیشتر شود، چربی غیر اشباع موجود در آن و نداشتن کلسترول است. این دو مورد باعث سلامت قلب و پیشگیری از بیماری های قلبی می شود و رقیق بودن خون و گرفته نشدن رگ ها را به دنبال دارد. بادام هندی مغزی بسیار انرژی زا است. این مغز بسیار مفید سلامت دهان و لثه را به ارمغان می آورد. کلسیم موجود در بادام هندی سلامت و استحکام استخوان و دندان ها را به عهده دارد. بادام زمینی منبعی سرشار از آنتی اکسیدان است که این ماده علاوه بر سلامت خون از انواع سرطان پیشگیری می کند. آنتی اکسیدان بادام هندی به رفع چین و چروک پوست و سلامت و شادابی مو کمک بسیاری می کند.
این نوع بادام هندی به صورت ساده فقط تفت می خورد و افرادی که فشار خون بالا دارند نیز می توانند از این نوع بادام هندی استفاده کنند. سایز این بادام هندی کوچک بوده و از لحاظ اقتصادی به صرفه است و بخاطر ظاهر ظریفی که دارد می توان از آن به عنوان تزئین برای دسر های مرتبط استفاده کرد.
بادام هندی دارای مقادیر بالای فیبر می باشد از این رو به هضم سریع تر غذا و تقویت دستگاه گوارش کمک بسیاری می کند
تشکر نظر شما نمی تواند ارسال شود
گزارش کردن نظر
گزارش ارسال شد
گزارش شما نمی تواند ارسال شود
بررسی خود را بنویسید
نظر ارسال شد
نظر شما نمی تواند ارسال شود