آموزش تهیه ۴ نوشیدنی خوشمزه با آجیل برای صبحانه: شروعی سالم که نباید از دست بدید!

تهیه نوشیدنی‌ با آجیل در صبحانه
فهرست مطالب
مواد اولیه
نام مادهمقدارلینک خرید
مغز پسته خامبه مقدار لازم مشاهده محصول
پودر نارگیلبه مقدار لازم مشاهده محصول
شیربه مقدار لازم
عسلبه مقدار لازم مشاهده محصول
خرمابه مقدار لازم مشاهده محصول
موزبه مقدار لازم
بستنیبه مقدار لازم
خامهبه مقدار لازم
Rate this post

صبحانه یکی از مهم‌ترین وعده‌های غذایی روزانه است که نقش زیادی در تأمین انرژی، تمرکز و نشاط فرد در طول روز دارد. برای داشتن یک شروع پرانرژی و سالم، استفاده از خوراکی‌های مقوی در این وعده ضروری است. یکی از بهترین انتخاب‌ها، نوشیدنی‌هایی هستند که با آجیل های مقوی ترکیب می‌شوند. اگر بتوانید انواع مغزها را مانند مغر پسته، بادام، مغز گردو و مغز فندق به‌درستی در وعده صبحانه بگنجانید، نه‌تنها انرژی موردنیاز بدنتان تأمین می‌شود، بلکه به بهبود عملکرد ذهن و سلامت عمومی بدن نیز کمک خواهید کرد. یکی از بهترین پایه‌ها برای تهیه این نوع نوشیدنی‌ها، شیر است. ترکیب شیر با آجیل‌ نه‌تنها طعمی لذیذ دارد، بلکه ارزش غذایی آن را چند برابر می‌کند. در این مطلب از بلاگ برادران حسینی قصد داریم روش تهیه چند نوشیدنی مقوی و خوشمزه با آجیل را آموزش دهیم تا صبح‌های سالم‌تری را تجربه کنید.

فواید خوردن آجیل در صبحانه

تحقیقات نشان داده که بهترین زمان برای مصرف آجیل‌ها صبح و در وعده صبحانه است. با مصرف آجیل در صبحانه ویتامین‌ها و مواد مغذی بیشتر جذب بدنتان خواهد شد. در ادامه با معرفی برخی از خواص و فواید مصرف مغزها در صبحانه خواهیم پرداخت.

کمک به سلامت قلب

چربی‌های مفید یا غیراشباع نقش بسیار مهمی در بهبود سلامت قلب و رفع گرفتگی عروق دارند. آجیل‌ها سرشار از چربی‌های مفید هستند و علاوه بر پاکسازی عروق میزان کلسترول خون را کاهش می‌دهند. ازاین‌رو نقش بسیار مهمی در پیشگیری از سکته قلبی دارند.

تنظیم قند خون

آجیل سرشار از چرب‌های مفید بوده که منجر به کاهش جذب کربوهیدرات‌های مصرف شده در وعده صبحانه می‌شود؛ بنابراین اگر نوشیدنی با آجیل در صبحانه مصرف کنید از ابتدای روز قند خون شما نوسان چندان زیادی نخواهد داشت.

کاهش وزن

آجیل‌ها غنی از پروتئین و فیبر هستند که در کاهش وزن بسیار مؤثر است. فیبر با کاهش سرعت جذب گلوکز در بدن منجر به ایجاد احساس سیری شده و از این طریق باعث کاهش اشتها و لاغری می‌شود.

پیشگیری از سرطان

آنتی‌اکسیدان‌های موجود در آجیل باعث حفظ سلامت سلول‌های بدن و در نتیجه پیشگیری از زوال عقل و سرطان خواهد شد.

افزایش انرژی

آجیل‌ها سرشار از مواد معدنی، ویتامین‌ها و مواد مغذی از جمله آهن، پتاسیم، کلسیم، منیزیم، آنتی‌اکسیدان، اسیدهای چرب مفید و….. هستند. ازاین‌رو با مصرف یک لیوان نوشیدنی با آجیل می‌توانید در طول روز انرژی بدن خود را تأمین کنید. پیشنهاد مطالعه: آشنایی با خواص آجیل‌ها برای حافظه و یادگیری benefits-of-eating-nuts-for-breakfast

بهترین نوشیدنی‌ها با آجیل در صبحانه

انواع زیادی از نوشیدنی‌ها وجود دارند که شما می‌توانید آن‌ها را با مغزهای مختلفی ترکیب کرده و یک صبحانه مقوی و ایده‌آل تهیه کنید. در این میان برخی از انواع نوشیدنی با آجیل خوش‌طعم‌تر و محبوب‌تر هستند که در ادامه به معرفی آن‌ها خواهیم پرداخت.

طرز تهیه اسموتی بادام و موز

اسموتی با بادام و موز یکی از خوشمزه‌ترین و سالم‌ترین نوشیدنی‌هایی است که می‌توانید برای وعده صبحانه آماده کنید. این نوشیدنی یک ترکیب بسیار مقوی و کامل برای تقویت حافظه، سلامت قلب و کاهش استرس است. برای تهیه اسموتی بادام و موز مواد اولیه زیر را تهیه کرده و مراحل را دنبال کنید.

مواد مورد نیاز مقدار لازم
مغز بادام ۱۰ عدد
موز ۲ عدد
شیر ۱ لیوان
عسل ۱ قاشق غذاخوری
دارچین یا وانیل به مقدار لازم

مرحله اول: پوست بادام را گرفته

بهتر است از شب قبل مغزهای بادام را در آب بخیسانید تا هضم آن راحت‌تر شود. مغزها را پوست گرفته و کنار بگذارید.

مرحله دوم: مخلوط کردن بادام با شیر و عسل

موزها را خرد کرده و به همراه بادام‌ها، شیر و عسل داخل مخلوط‌کن بریزید.

مرحله سوم: اضافه کردن طعم دهنده

در صورت تمایل طعم‌دهنده دلخواه خود مانند پودر وانیل، پودر دارچین، پودر هل و….. را به مخلوط اضافه کرده و آن‌قدر میکس کنید تا کاملاً صاف و یکدست شود‌.

مرحله چهارم: سرو و تزئین اسموتی

اکنون اسموتی با بادام و موز شما آماده شده است؛ مخلوط آماده شده را همراه با چند تکه یخ داخل لیوان بریزید و میل کنید. بدون شک این یکی از بهترین نوشیدنی با آجیل برای وعده صبحانه خواهد بود‌. در صورت تمایل برای زبر شدن ترکیب می‌توانید چند عدد بادام خرد شده را نیز به مخلوط اضافه کنید.

طرز تهیه شیر پسته

این نوشیدنی یکی از مقوی‌ترین انواع شیر مغزها برای صبحانه است که علاوه بر طعم بی‌نظیرش انرژی شما را در طول روز تأمین می‌کند. لازم به ذکر است که این نوشیدنی هم با شیر و هم بدون شیر قابل تهیه است. برای تهیه این نوشیدنی به صورت زیر عمل کنید.

مواد مورد نیاز مقدار لازم
مغز پسته خام نصف پیمانه
شیر ۲ پیمانه
عسل یا شکر ۲ قاشق غذاخوری

مرحله اول: خیساندن پسته برای نرم شدن و آماده‌سازی

پسته‌ها را از شب قبل در آب بخیسانید تا کاملاً نرم شده و هضم راحت‌تری داشته باشند.

مرحله دوم: مخلوط کردن پسته با شیر و شکر

پسته خیس شده را همراه با شکر و شیر داخل مخلوط‌کن بریزید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه میکس کنید تا کاملاً ترکیب شوند. در صورت تمایل می‌توانید مقداری پودر وانیل یا سایر طعم‌دهنده‌های دلخواه خود را نیز به آن اضافه کرده و ترکیب کنید.

مرحله سوم: سرو و تزیین شیر پسته

شیر پسته آماده شده را همراه چند تکه یخ داخل لیوان بریزید و با پودر پسته یا پسته خرد شده تزیین کنید. پیشنهاد مطالعه: معرفی سالم‌ترین و مقوی‌ترین ترکیبات برای صبحانه

طرز تهیه شیر پسته بدون شیر یا غیر لبنی

مواد مورد نیاز مقدار لازم
پسته ۱ پیمانه
پودر نارگیل ۱ قاشق غذاخوری
آب ۴ لیوان
عسل ۳ قاشق غذاخوری
خامه ۱ پیمانه

مرحله اول: ترکیب آب، خامه، عسل و وانیل

مطابق روش قبل پسته‌ها را از شب قبل در آب بخیسانید. آب، خامه، عسل، پودر نارگیل (اختیاری) را با هم ترکیب کرده و داخل مخلوط‌کن با هم میکس کنید.

مرحله دوم: افزودن پسته به مخلوط

ترکیب را به مدت ۵ دقیقه به خوبی میکس کنید تا کاملاً یکدست و صاف شود. پسته‌های خیس‌خورده را از آب خارج کنید و به ترکیب اضافه کنید.

مرحله سوم: آماده‌سازی نوشیدنی مقوی

مجدداً مواد را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه هم بزنید تا کاملاً ترکیب شود. با توجه به این که پسته مواد مغذی زیادی دارد این نوع نوشیدنی با آجیل می‌تواند یک وعده سالم و مقوی برای صبحانه باشد.

طرز تهیه نوشیدنی انرژی‌زا با مغز و خرما

معجون یک نوشیدنی پرطرف‌دار و لذیذ است که از ترکیب لبنیات با خرما و مغزهای مختلف تهیه می‌شود. برای تهیه معجون‌ها از آجیل‌های مختلف مانند پسته، گردو، بادام و فندق و لبنیاتی چون شیر و بستنی استفاده می‌شود. در ادامه به طرز تهیه یکی از خوشمزه‌ترین انواع نوشیدنی‌های انرژی­زا با خرما و مغز خواهیم پرداخت. برای تهیه این معجون به صورت زیر عمل کنید. برای خرید گردو پیشنهاد می کنیم به فروشگاه اینترنتی برادران حسینی مراجعه کنید.

مواد مورد نیاز مقدار لازم
شیر ۱ لیوان
خرما ۶ عدد
موز ۱ عدد
پودر نارگیل و پودر دارچین (اختیاری) به مقدار لازم
بستنی ۲ اسکوپ
مغز آسیاب شده آجیل دلخواه (گردو، بادام، پسته و….) ۱ قاشق غذاخوری

مرحله اول: خرد کردن موز و مخلوط کردن با بستنی و شیر

ابتدا موزها را خرد کرده و به همراه بستنی و شیر داخل مخلوط‌کن له کنید. جهت طعم دادن به معجون می‌توانید از طعم‌دهنده‌های دلخواه مانند پودر دارچین، پودر وانیل، پودر هل و….. استفاده کنید.

مرحله دوم: افزودن خرما و آجیل به معجون

هسته خرماها را جدا کنید و آن را همراه با مقداری پودر مغز آجیل دلخواه به ترکیب اضافه کنید و به خوبی میکس کنید. در صورتی که می‌خواهید ترکیب یکدست‌تر باشد از خرماهای رطب با بافت نرم استفاده کنید. با کم‌وزیاد کردن مقدار شیر و بستنی می‌توانید میزان شل و سفتی معجون و شیرینی آن را به سلیقه خود تنظیم کنید.

مرحله سوم: سرو معجون

معجون را داخل یک ظرف شیشه‌ای ریخته و با تکه‌های موز، خرما و مغز آجیل پوست کنده سالم تزیین کنید. پیشنهاد مطالعه: معرفی دسر و کیک‌های کم شکر و مغذی

سخن پایانی

برای شروع یک روز پرنشاط و با انرژی لازم است که روزتان را با یک صبحانه کامل و مقوی آغاز کنید. برای این که صبحانه شما اغلب مواد مغذی و ویتامین‌ها را داشته باشد نیاز است که حتماً داخل آن مغز آجیل وجود داشته باشد؛ چرا که آجیل‌ها بسیار مقوی هستند. به این منظور نوشیدنی با آجیل بهترین گزینه برای وعده صبحانه مقوی و کامل است. انواع مختلفی از نوشیدنی‌های با مغز آجیل وجود دارند که از جمله آن‌ها می‌توان به اسموتی شیر با بادام، شیر پسته، انواع معجون‌ها و …… اشاره کرد. اگر شما نیز می‌خواهید با طرز تهیه این نوشیدنی‌ها آشنا شوید این مطلب برای شما مفید خواهد بود. سؤالات متداول

سه نوشیدنی مقوی برای صبحانه کدام‌اند؟

اسموتی بادام و موز، شیر پسته و نوشیدنی انرژی‌زا با خرما و گردو از بهترین نوشیدنی‌ها برای صبحانه هستند.

چه چیزهایی را می‌توان برای تنوع به اسموتی بادام و موز اضافه کرد؟

با اضافه کردن دارچین یا وانیل، دانه چیا یا کتان، پودر کاکائو، خرما یا عسل برای شیرینی بیشتر، جو دوسر برای فیبر بیشتر می‌توانید طعم متنوعی به اسموتی بادام و موز بدهید.

اسموتی بادام و موز را چطور نگهداری کنیم؟

اسموتی بادام و موز بهتر است بلافاصله پس از تهیه مصرف شود، اما می‌توان آن را در ظرف دربسته در یخچال تا ۲۴ ساعت نگهداری کرد.

آیا برای تهیه شیر پسته باید پوست پسته را گرفت؟

اگر شیر پسته با رنگ و طعم لطیف‌تری می‌خواهید، بهتر است پوست نازک قهوه‌ای پسته را بعد از خیس‌کردن جدا کنید.

تصویر نویسنده: تحریریه برادران حسینی
نویسنده: تحریریه برادران حسینی

تیم تحریریه برادران حسینی، بهترین و به‌روزترین اطلاعات در حوزه آجیل، خشکبار و انواع خوراکی‌های مغذی را در اختیار شما کاربران عزیز قرار می‌دهد. می‌توانید علاوه بر خرید آجیل باکیفیت، طرز تهیه انواع خوراکی‌ها را بیاموزید.

مقالات پیشنهادی:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *