انجیر پرک
انجیر آفتابی و به درخت خشک می شود و احتمال 3 تا 5 درصد افت طبیعی را دارا می باشد
انجیر ( خشک ، پرک ، فوق پرک ) از لحاظ ریز و درشتی و خندان بودن متفاوت می باشد و از لحاظ خواص یکسان است.
انجیر خشک پرک در واقع مرغوب ترین میوه ی هر درخت انجیر می باشد که نسبت به میوه های دیگر درخت درشت تر بوده و حالت خندان دارد. رنگ آن نیز زرد و سفید است و نسبت به انجیر های دیگر طعم دل نشین تری دارد. انجیر پرک به صورت انبوه قابل تولید نیست و در بهترین حالت تنها 10 درصد از کل محصولات یک باغ را تشکیل می دهد. قیمت بالای این نوع انجیر هم به همین خاطر است.
انجیر پرک را از ظاهر آن به راحتی می توانید تشخیص دهید. این نوع انجیر خشک شده به اصطلاح ظاهر بسیار خندانی داشته و داخل انجیر نمایان است و نسبت به انواع دیگر انجیر درشت تر است.
ولی لازم به ذکر است که انواع انجیر خشک خواص یکسانی دارند. از جمله خواص انجیر خشک شده می توان به درمان یبوست و بواسیر اشاره کرد چرا که فیبر زیاد این میوه سبب تحریک و بهبود حرکات روده ای شده و مشکلات گوارشی را برطرف می کند علاوه بر این فیبر زیاد سبب کاهش حس گرسنگی در افراد و در نتیجه کاهش وزن می شود. از این رو انجیر خشک یک میان وعده ی مناسب برای رژیم های کاهش وزن است.
از طرفی کلسیم موجود در این میوه نه تنها برای سلامت دهان و دندان مفید است بلکه باعث استحکام استخوان ها شده و برای کودکان در حال رشد بسیار مفید و موثر است.
کالری انجیر خشک و همین طور طعم شیرینش نسبت به انجیر تازه بیشتر بوده و توصیه می شود بیماران دیابتی و افرادی که اضافه وزن دارند در مصرف آن افراط نکنند.
تشکر نظر شما نمی تواند ارسال شود
گزارش کردن نظر
گزارش ارسال شد
گزارش شما نمی تواند ارسال شود
بررسی خود را بنویسید
نظر ارسال شد
نظر شما نمی تواند ارسال شود