انجیر فوق پرک
انجیر آفتابی و به درخت خشک می شود و احتمال 3 تا 5 درصد افت طبیعی را دارا می باشد
انجیر ( خشک ، پرک ، فوق پرک ) از لحاظ ریز و درشتی و خندان بودن متفاوت می باشد و از لحاظ خواص یکسان است.
انجیر فوق پرک، مرغوب ترین انجیر خشک محسوب می شود. این نوع انجیر درواقع بهترین میوه ی درخت انجیر است که در بهرتین حالت تنها ده درصد از هر باغ انجیر را شامل می شود.
انجیر در قرآن به عنوان یکی از میوه های بهشتی شناخته شده و امروزه ثابت شده که این میوه سرشار از ویتامین ها و املاح معدنی مورد نیاز بدن است به طوری که از ابتلا و بروز بسیاری از بیماری ها جلوگیری می کند. این میوه جادویی از گذشته تاکنون یک میوه ی مفید و شناخته شده بوده به طوری که رومیان برای تقویت قوای بدنی کارگران و جنگجویان به آنها انجیر می دادند. در یونان قدیم از این میوه برای بیماری های کبدی استفاده می شده، سومریان حدود 2900 سال قبل از میلاد از انجیر برای برطرف کردن استرس استفاده می کردند.
در طب سنتی ایران نیز انجیر خشک طبعی گرم و لطیف داشته و برای درمان سرد مزاجی استفاده می شود. علاوه بر آن برای درمان یبوست، آبسه ی دهان، دندان و گلو، کم خونی و جلوگیری از پوکی استخوان مفید است. همچنین برای افزایش هوش و حاظه در کودکان، رفع سو هاضمه و بوی بدن دهان بسیار مفید و موثر است.
توجه داشته باشید که انجیر یکی از میوه هایی ست که باید در مصرف آن اعتدال را رعایت کرده و نباید در مصرف آن زیاده روی کرد خصوصا بیماران دیابتی؛ انجیر خشک شده به نسبت قند بیشتری نسبت به انجیر تازه دارد و از این رو مبتلایان به دیابت به هیچ عنوان نباید در مصرف آن افراط کنند.
تشکر نظر شما نمی تواند ارسال شود
گزارش کردن نظر
گزارش ارسال شد
گزارش شما نمی تواند ارسال شود
بررسی خود را بنویسید
نظر ارسال شد
نظر شما نمی تواند ارسال شود