آلو از آن دسته خشکباری است که با استفاده از آن غذا های خوش طعم و دلپذیری پخت می شود. آلو شمس در خراسان و به طور انحصاری در طرقبه کشت می شود و به صورت نیمه آفتابی خشک می شود.
آلوی بخارا از بین برنده حالت تهوع، و ضد سر درد و تب است. آلو با توجه به طبع سرد و خاصیت ملین بودنش برای یبوست درمانی قطعی است و سلامت کبد را به همراه دارد. آلو دارای ویتامین سی می باشد که سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و بدن را از التهاب و عفونت ها پاکسازی می کند. آلوی بخارا حاوی آنتی اکسیدان است که باعث می شود کلسترول خون اکسید نشود و این خطر از رگ های قلبی و عروقی دفع شده و قلب در برابر بیماری ایمن شود. آلو همچنین از بالا رفتن کلسترول خون جلوگیری می کند و مانع سکته قلبی می شود. آلو برای افرادی که دارای قند خون بالا و دیابت می باشند نیز توصیه می شود.
آنتی اکسیدان موجود در آلو از سرطان های سینه، روده و دستگاه تنفس پیشگیری می کند و از پیشرفت سلول های سرطانی نیز جلوگیری می کند.
با توجه به وجود خاصیت جذب آهن در آلو و فراوانی ویتامین سی گردش خون در بدن بهبود پیدا کرده و فرد دچار کم خونی نمی شود. ترکیبات فنولی موجود در آلو سلامت استخوان ها را تضمین می کند و روند پوکی استخوان را متوقف می سازد. این نوع ترکیب همچنین در استخوان سازی مفید است و توصیه می شود در سنین رشد آلو مصرف گردد.
تشکر نظر شما نمی تواند ارسال شود
گزارش کردن نظر
گزارش ارسال شد
گزارش شما نمی تواند ارسال شود
بررسی خود را بنویسید
نظر ارسال شد
نظر شما نمی تواند ارسال شود