آلو خشک که معروف به آلو بخارا است در دسته خشکبار قرار میگیرد. این خشکبار از خشک کردن آلو به دست میآید. حدود 2000نوع آلو در سراسر جهان وجو دارد. شهر خرو مرکز تامین و پرورش آلو بخارا در ایران است.
آلو ظاهری گرد و گوشتی دارد، این میوه ی آبدار و شگفت انگیز فاقد چربی و سرشار از ویتامین است. آنتی اکسیدان فراوانی در آلو بخارا وجود دارد به حدی که محققان مقدار این آنتی اکسیدان ها را برابر با آنتی اکسیدان های موجود در بلوبری میدانند.
گروهی از افراد برای رفع سردرد قبل از غذا آلو مصرف میکنند،این میوه ی خشک شده بر طرف کننده ی تشنگی و حرارت دل میباشد. آلو بخارا دارای طبع سرد و تر است. آلو یکی از سالم ترین مواد غذایی است که میتواند در دوران بارداری مصرف شود هم چنین میتواند برای رفع تهوع در این دوران استفاده شود.
از آلو در مواد غذایی متنوعی استفاده میکنند هم چنین آلو به شکل های مختلفی مثل مربا لواشک و حتی خام نیز مصرف میشود.
خورشت آلو، مارمالاد آلو، سوپ آلو و مرغ همراه با آلو نمونه ای از غذاهایی است که میتوان در طبخ آن از آلو بهره برد. در بسیاری از غذاهای بین المللی از آلو استفاده میشود که هر کدام طعم های متفاوتی دارند.
ترافل آلو خشک شده خوراکی بسیار خوشمزه و سالمی است که تهیه آن بسیار آسان و طعم آلو در آن مزه ای منحصر به فرد را به وجود آورده است.
تشکر نظر شما نمی تواند ارسال شود
گزارش کردن نظر
گزارش ارسال شد
گزارش شما نمی تواند ارسال شود
بررسی خود را بنویسید
نظر ارسال شد
نظر شما نمی تواند ارسال شود