آلبالو یکی از میوه های پرطرفدار و خاص است که تنها در فصل تابستان موجود است و برای اینکه در بقیه فصول سال هم قابل دسترسی باشد آن را خشک می کنند تا ماندگاری آن حفظ شود. این میوه معمولا یکی از انتخاب های کسانی است که طرفدار ذائقه ترش هستند از این رو برای طرفداران لواشک بهترین گزینه است.
گرچه طعم ترش آلبالو نسبت به میوه های دیگر متفاوت است و معمولا آلبالو تازه نسبت به آلبالو کاملا رسیده ترش تر است و این نکته در هنگام خشک کردن آن هم اهمیت زیادی دارد.
از آلبالوی خشک شده می توان در آجیل های مخلوط نیز استفاده کرد به عنوان مثال در آجیل مخلوط شیرین می تواند مورد استفاده قرار گیرد تا در کنار طعم های شیرین یک طعم ترش متفاوت هم به ترکیب آجیل اضافه کنیم.
برای خشک کردن آلبالو کافی است بعد از چیدن آلبالو، دم آنها را بگیرید و بر روی یک پارچه ی تمیز پهن کرده و به مدت دو روز زیر نور آفتاب قرار دهید.
خواص آلبالو خشک
جالب است بدانید که آلبالوی خشک شده مزایای فراوانی دارد. این میوه به دلیل داشتن ملاتونین بهترین درمان برای بی خوابی محسوب می شود و به خواب عمیق شبانه ی شما کمک می کند. همچنین کلسترول را کاهش داده، سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و قند خون را پایین می آورد و به همین دلیل یکی از مناسب ترین تنقلات برای بیماران دیابتی می باشد.
نحوه ی نگهداری آلبالو خشک
بهتر است این میوه ی خشک را در یک ظرف دربسته و در مکانی سرد و خشک نگهداری کنید تا ماندگاری بیشتری داشته باشد.
تشکر نظر شما نمی تواند ارسال شود
گزارش کردن نظر
گزارش ارسال شد
گزارش شما نمی تواند ارسال شود
بررسی خود را بنویسید
نظر ارسال شد
نظر شما نمی تواند ارسال شود