نخود یکی از اقلام پر طرفدار آجیل است که انواع مختلفی دارد ولی این روز ها کمتر از آن استفاده می شود. نخود هایی که به عنوان آجیل مصرف می شوند نخود گل، نخود دو آتشه و نخود معمولی می باشند. نخود معمولی اغلب سایز کوچکی دارد و همراه با پوست تفت داده می شود و در هنگام تفت دادن به همراه آب نمک طعم دار می شود. از نخود ریز معمولی به عنوان یک تنقلات پر خاصیت برای سنین مختلف نیز می توان استفاده کرد ولی در مصرف آن نباید زیاده روی کرد. نخود ریز معمولی را در آجیل های روزانه یا آجیل هایی که قصد دارید حجم آنها را بیشتر کنید می توانید استفاده کنید.
خواص نخود:
- طبع نخود گرم و خشک است و پروتئین و فیبر غذایی بالایی دارد.
- اگر قصد کم کردن وزن دارید می توانید از این محصول استفاده کنید چرا که انرژی نسبتا پایینی دارد.
- علاوه بر این به دلیل وجود فیبر، قند خون و چربی های بد خون را نیز کاهش می دهد.
- از دیگر خواص نخود می توان کمک به بهبود دیابت، سلامت استخوان ها، سلامت قلب، پیشگیری از ابتلا و گسترش سرطان اشاره کرد.
- به دلیل وجود آهن بالا در نخود مصرف آن به بانوان نیز توصیه می شود.
استفاده از نخود ها به دلیل نفاخ و دیر هضم بودن در دوران بارداری و شیر دهی ممنوع است و استفاده ی بیش از حد آن نیز می تواند به رحم و مثانه آسیب برساند.
تشکر نظر شما نمی تواند ارسال شود
گزارش کردن نظر
گزارش ارسال شد
گزارش شما نمی تواند ارسال شود
بررسی خود را بنویسید
نظر ارسال شد
نظر شما نمی تواند ارسال شود