نخود از آن دسته تنقلاتی است که طعم دلنشین و ساده اش را نمی توان دست کم گرفت. یکی از تنقلات و شیرینی های خشکی که با نخود درست می شود که علاوه بر این که خوش خور و پر طرفدار است، طعم کلاسیکی را به همراه دارد شیرینی نخودی است.
نخود دو آتشه بی نمک با توجه به دوبار تفت خوردنش طرفداران بیشتری نسبت به نخود خام دارد و سنین طرفدارانش هم نسبت به نخود خام پایین تر است.
افرادی که دچار کم خونی هستند، نخود مصرف کنند؛ کمبود آهن در بدن به کم خونی منجر می شود، وجود آهن سرشار در نخود کمبود آهن را جبران کرده و به دنبال آن کمبود خون نیز درمان شده است و علاوه بر این باعث بهبود انتقال اکسیژن به سایر اعضا شده و این انتقال به موقع و خوب اکسیژن باعث بهبود سیستم ایمنی بدن می شود. نخود دارای میزان زیادی منگنز می باشد که برای رفع چین و چروک صورت و جوانسازی و زیبا سازی پوست کمک بسیاری می کند. از خواص بسیار مورد توجه نخود می توان به تضمین سلامت قلب، کاهش بیماری های قلبی و عروقی، جلوگیری و کاهش خطر سکته قلبی اشاره کرد. نخود حاوی مواد معدنی مفید برای بدن از جمله پتاسیم، فسفر، کلسیم، روی و اسید فولیک می باشد. پروتئین موجود در نخود به علاوه منگنز آن از سفید شدن و ریزش مو جلوگیری می کند. کلسیم و آهن موجود در نخود به سلامت بافت استخوان ها کمک کرده و از پوکی استخوان نیز جلوگیری می کند.
تشکر نظر شما نمی تواند ارسال شود
گزارش کردن نظر
گزارش ارسال شد
گزارش شما نمی تواند ارسال شود
بررسی خود را بنویسید
نظر ارسال شد
نظر شما نمی تواند ارسال شود