بادام منقا ايرانی خام
این بادام احتمال 3 درصد تلخی و خطا را دارد.(این درصد تلخی کم،طبیعت بادام ایرانی است)
بادام از آن دسته مغز های پر انژی مفیدی است که اگر در پوستش نگهداری شود تازه تر می ماند و طعمی دلپذیر تر خواهد داشت. بادام منقا با پوست شکننده ای که دارد لذت به راحتی شکستن پوست بادام و بهره بردن از مغز تازه بادام را به ما هدیه می دهد.
خواص بادام منقا:
از خواص بادام منقا می توان به داشتن سطح بالایی از مواد مغذی، چربی های غیر اشباع و ویتامین ها اشاره کرد.
بادام درختی حاوی انواع ویتامین می باشد که این ویتامین به مرطوب کنندگی و آبرسانی پوست کمک بسیاری می کند. چربی های غیر اشباع یا اسید های چرب ضروری موجود در بادام، باعث کنترل سطح چربی پوست و از بین رفتن آکنه و جوش های سرسیاه می شود.
ویتامین های B2, B1, D, A, B6 و اسید های چرب موجود در بادام به حفظ رطوبت سطح پوست سر و شادابی و درخشانندگی مو می شود. همچنین درمان فولیکول های مو، درمان و جلوگیری از شوره را به همراه دارد. پتاسیم موجود در بادام از فشار خون بالا جلوگیری می کند اما اگر شما دارای فشار خون بالا هستید بهتر است از نوع خام این نوع بادام استفاده کنید.
آنتی اکسیدان موجود در بادام بعلاوه اسید های چرب آن از گرفتگی عروق و خطرات حمله های قلبی جلوگیری می کند. همچنین ویتامین E از سکته های قلبی و مغزی جلوگیری می کند. مواد معدنی و ویتامین های فراوان موجود در بادام از آلزایمر پیشگیری کرده و حافظه را تقویت می کند. در این نوع بادام احتمال وجود 3 درصد تلخی یا پوچی دارد که این درصد کم خاصیت بادام ایرانی است.
تشکر نظر شما نمی تواند ارسال شود
گزارش کردن نظر
گزارش ارسال شد
گزارش شما نمی تواند ارسال شود
بررسی خود را بنویسید
نظر ارسال شد
نظر شما نمی تواند ارسال شود