ادویه ها را بیشتر برای خوشمزه شدن و طعم دادن به غذا استفاده میکنند.یکی از ادویه های که در غذاهای ایرانی استفاده ی زیادی دارد کاری نامیده می شود.این ادویه علاوه بر طعم دهنده گی به غذا، فواید درمانی نیز به همراه دارد.ادویه ها از جمله موادی هستند که شاید هزاران سال است توسط انسان برای طعم دار کردن غذاها مورد استفاده قرار می گیرند.ادویه علاوه بر اینکه به طعم دارکردن غذاها کمک میکند خواص زیادی نیز دارد و بسیاری مواقع به عنوان دارو نیز مورد استفاده قرار می گیرد.ادویه کاری جزو ادویه هایی است که در شرق دنیا بخصوص پاکستان، هندوستان و افغانستان به مقدار بسیار زیاد در وعده های غذایی مصرف می شود.(کاری)ادویه ای است که در آن ۲۰ نوع گیاه معطر از جمله زیره، رازیانه، گشنیز و ... وجود دارد و هر گیاه خواص بسیار عالی دارد.در فرمولاسیون کاری فلفل و زردچوبه پایه اصلی است.
تشکر نظر شما نمی تواند ارسال شود
گزارش کردن نظر
گزارش ارسال شد
گزارش شما نمی تواند ارسال شود
بررسی خود را بنویسید
نظر ارسال شد
نظر شما نمی تواند ارسال شود