طرز تهیه شیر پسته مجلسی برای صبحانه یا پذیرایی

tips-making-pistachio-milk
فهرست مطالب
مواد اولیه
نام مادهمقدارلینک خرید
بستنی وانیلی۳۰۰ گرم
شیر سرد۴ پیمانه
مغز پسته۱۰۰ گرممشاهده محصول
پودر پستهبه مقدار لازم
عسل۳ قاشق غذاخوریمشاهده محصول
پودر وانیل۱ قاشق غذاخوری
پودر هل (اختیاری)به میزان دلخواهمشاهده محصول
پودر نارگیل۲ قاشق غذاخوریمشاهده محصول
سس شکلاتبه مقدار کافی
موز1 عدد
گلاببه مقدار کافی
Rate this post

شیر پسته یکی از مقوی‌ترین نوشیدنی‌هایی است که می‌تواند در عصر یک روز کاری که بسیار خسته هستید انرژی شما را بازیابی کند. این نوشیدنی سرشار از انواع مواد مغذی، ویتامین‌ها و پروتئین است که می‌تواند حتی به تقویت و استحکام استخوان‌ها، جبران کم‌خونی، کاهش خطر سکته قلبی، کنترل فشار خون، کاهش التهابات و بهبود درد مفاصل کمک کند. اگر بااین‌همه فواید مشتاق یادگیری طرز تهیه شیر پسته هستید باید بگوییم کار چندان سختی پیش روی شما نیست. برای تهیه این نوشیدنی خوشمزه و مقوی نیاز به شیر سرد، عسل، مغز پسته، بستنی وانیلی دارید. در این مطلب از بلاگ برادران حسینی علاوه بر آموزش تهیه این نوشیدنی به نکات تهیه یک شیر پسته جذاب و کافی‌شاپی می‌پردازیم.

برای خرید پسته و تهیه شیر پسته باکیفیت، پیشنهاد می‌کنیم به فروشگاه آجیل و خشکبار برادران حسینی مراجعه کنید. این فروشگاه علاوه بر عرضه‌ی پسته‌های با کیفیت، تنوع بالایی در محصولات آجیل و خشکبار دارد و می‌تواند انتخابی مطمئن برای مصرف‌کنندگان باشد.

روش تهیه شیر پسته کافه‌ای

اگر می‌خواهید طرز تهیه شیر پسته کافه‌ای را بدانید مواد زیر را لازم دارید:

مواد موردنیاز اندازه
بستنی وانیلی ۳۰۰ گرم
شیر سرد ۴ پیمانه
مغز پسته ۱۰۰ گرم
عسل ۳ قاشق غذاخوری
پودر پسته به مقدار لازم

برای تهیه این نوع شیر پسته کافی است که شیر سرد، بستنی، عسل و پودر پسته را با استفاده از میکسر با هم مخلوط کنید. سپس مغز پسته را نیز به ترکیب اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید. مخلوط را داخل لیوان بریزید و با مقداری بستنی سالم، مغز پسته سالم، پودر پسته و سس شکلاتی تزیین کنید.

طرز تهیه شیر پسته خوشمزه در منزل

مواد اصلی تشکیل‌دهنده این نوشیدنی شیر و پسته هستند؛ اما اضافه کردن مواد دیگر در کنار این دو ماده می‌تواند نوع شیر پسته را تغییر دهد. اگر به شیر حساسیت دارید می‌توانید شیر را حذف و آب را جایگزین کنید البته برای خوش‌طعم‌تر شدن در این روش باید نکاتی را رعایت کنید و مواد دیگری به آن اضافه کنید. در ادامه به بررسی طرز تهیه شیر پسته به هر دو روش خواهیم پرداخت:

روش تهیه شیر پسته ساده بدون شیر

اگر در منزل شیر ندارید و می‌خواهید شیر پسته تهیه کنید اصلاً نگران نباشید؛ تنها در ده دقیقه و با ساده‌ترین روش می‌توانید این نوشیدنی را در خانه آماده کنید. این نوشیدنی برای افرادی که به لبنیات حساسیت دارند بسیار مناسب است. جهت آماده‌سازی شیر پسته مواد زیر را تهیه کرده و مراحل را دنبال کنید.

مواد موردنیاز اندازه
آب ۱ لیتر
مغز پسته خام ۱ پیمانه
عسل ۳ قاشق غذاخوری
عصاره یا پودر وانیل ۱ قاشق غذاخوری
پودر هل و گلاب (اختیاری) به میزان دلخواه
  • مرحله اول: مغزهای پسته را از شب قبل در آب بخیسانید تا به خوبی نرم شوند. بهتر است که از پسته خام و بدون نمک استفاده شود.

  • مرحله دوم: پسته‌ها را همراه با آب، عسل، وانیل و در صورت تمایل پودر هل و گلاب داخل مخلوط‌کن بریزید و به خوبی میکس کنید.
  • مرحله سوم: مخلوط حاصل را از یک پارچه توری تمیز یا یک الک رد کنید تا کاملاً صاف شود. سپس داخل لیوان بریزید و سرو کنید. این نوشیدنی معجونی مقوی برای تأمین انرژی در طول روز است و می‌توانید آن را همراه با خود به محل کارتان ببرید.

طرز تهیه شیر پسته با موز

شیر پسته با موز یکی از خوشمزه‌ترین انواع این نوشیدنی است که طرز تهیه آسانی هم دارد. این نوشیدنی برای افرادی که عاشق طعم موز هستند بی‌نظیر است؛ ترکیب موز با پسته و شیر طعم بسیار فانتزی و لذیذی ایجاد می‌کند که صددرصد طرف‌دارش خواهید شد. طرز تهیه شیر پسته با موز به صورت زیر است:

مواد موردنیاز اندازه
بستنی ۴۰۰ گرم
شیر ۱ پیمانه
مغز پسته خام ۱ پیمانه
موز ۱ عدد
پودر پسته ۲ قاشق غذاخوری
پودر نارگیل ۲ قاشق غذاخوری
عسل ۱ قاشق غذاخوری
سس شکلات به مقدار کافی
  • مرحله اول: پسته‌ها را داخل ظرفی بریزید و نصف پیمانه شیر را به آن اضافه کنید. اجازه دهید به مدت یک ساعت پسته‌ها داخل شیر بمانند تا به خوبی خیس بخورند. برای نرم کردن پسته‌ها می‌توانید از شب قبل آن‌ها را در آب نیز بخیسانید.
  • مرحله دوم: پوست موز را جدا کنید و آن را به صورت عرضی برش زده و به چند قطعه تقسیم کنید. باقیمانده شیر را به همراه موزها داخل مخلوط‌کن بریزید و به خوبی میکس کنید.
  • مرحله سوم: در مرحله بعدی ترکیب شیر و مغز پسته، بستنی، عسل، پودر پسته، و پودر نارگیل را به مخلوط اضافه کرده و مجدداً با میکسر هم بزنید تا کامل یکدست شود. مخلوط را داخل لیوان بریزید با مقدار کمی بستنی، مغز خرد شده پسته و سس شکلاتی تزیین کنید.

نکات و فوت و فن‌های تهیه شیر پسته

برای خوشمزه‌تر کردن انواع مختلف شیر پسته نکات و فوت و فن‌هایی وجود دارد که در ادامه به بررسی آن‌ها خواهیم پرداخت:

  • سعی کنید در تهیه شیر پسته از شیر تازه، با کیفیت و پر چرب استفاده کنید. استفاده از شیر پر چرب در نهایت باعث غلیظ‌تر شدن و خوشمزه‌تر شدن این نوشیدنی خواهد شد.
  • اضافه کردن خامه به انواع مختلف شیر پسته می‌تواند باعث غلیظ‌تر شدن این نوشیدنی شده و بافت آن را نرم‌تر کند. در صورت تمایل می‌توانید یک تا دو قاشق غذاخوری به مخلوط شیر پسته خامه اضافه کنید.
  • برای شیرین کردن شیر پسته می‌توانید از انواع مختلف شیرین‌کننده‌ها استفاده کنید. بااین‌حال توصیه می‌کنیم که در طرز تهیه شیر پسته به جای شیرین‌کننده‌های مصنوعی از عسل استفاده کنید.
  • از مغز پسته باکیفیت، بدون خرابی و ترجیحاً خام استفاده کنید. برشته کردن و تفت دادن مغز پسته می‌تواند طعم نوشیدنی شما را بهتر کند.
  • در صورتی که کش‌دار شدن و چسبندگی نوشیدنی را دوست دارید می‌توانید به ترکیبات شیر پسته ثعلب نیز اضافه کنید.
  • افزودن مقداری پودر هل، گلاب، زعفران دم کرده و عصاره وانیل می‌تواند عطروطعم نوشیدنی را چند برابر کند. هر یک از این مواد را می‌توانید با توجه به ذائقه و سلیقه خود انتخاب کرده و به مقدار دلخواه به نوشیدنی اضافه کنید.
  • برای تزیین‌کردن نوشیدنی می‌توانید از بستنی سالم، شکلات، مغز پسته خرد شده، پودر پسته، بیسکویت و سس شکلاتی استفاده کنید.

سخن پایانی

ازآنجایی‌که طرز تهیه شیر پسته بسیار راحت است گزینه بسیار مناسبی برای پذیرایی از مهمانان به شمار می‌رود. با مصرف روزانه یک لیوان شیر پسته می‌توانید از خواص بی‌نظیر آن شامل درمان گرفتگی قلب و عروق، تقویت استخوان‌ها، درمان کم‌خونی و….. بهره ببرید.

سؤالات متداول

برای تهیه شیر پسته بهتر است از پسته خام استفاده شود یا بو داده؟

برای تهیه شیر پسته بهتر است از پسته خام استفاده کنید؛ زیرا رنگ سبز طبیعی و طعم اصیل پسته را به نوشیدنی می‌دهد. استفاده از پسته بو داده ممکن است باعث تغییر رنگ و ایجاد طعم شور یا برشته شود.

برای شیرین کردن شیر پسته از چه موادی می‌توان استفاده کرد؟

شکر سفید، شکر قهوه‌ای، عسل یا حتی خرما گزینه‌های مناسبی هستند. انتخاب شیرین‌کننده به ذائقه فردی و رژیم غذایی بستگی دارد.

ماندگاری شیر پسته در یخچال چقدر است؟

شیر پسته یک نوشیدنی تازه است و بهتر است بلافاصله پس از آماده‌سازی مصرف شود. در صورت نگهداری در یخچال، حداکثر تا ۴۸ ساعت قابل‌مصرف خواهد بود.

آیا می‌توان شیر پسته را با شیرهای گیاهی تهیه کرد؟

بله، شیر پسته را می‌توان با انواع شیرهای گیاهی مانند شیر بادام، شیر نارگیل یا شیر سویا نیز تهیه کرد. این روش برای افرادی که رژیم گیاه‌خواری یا عدم تحمل لاکتوز دارند مناسب است

تصویر نویسنده: تحریریه برادران حسینی
نویسنده: تحریریه برادران حسینی

تیم تحریریه برادران حسینی، بهترین و به‌روزترین اطلاعات در حوزه آجیل، خشکبار و انواع خوراکی‌های مغذی را در اختیار شما کاربران عزیز قرار می‌دهد. می‌توانید علاوه بر خرید آجیل باکیفیت، طرز تهیه انواع خوراکی‌ها را بیاموزید.

مقالات پیشنهادی:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *