آموزش درست کردن انواع پاپ‌کورن خانگی با طعم‌های مختلف + نکات طلایی تهیه

طرز تهیه انواع ذرت بو داده
فهرست مطالب
مواد اولیه
نام مادهمقدارلینک خرید
ذرت خام به مقدا لازم مشاهده محصول
کره به مقدا لازم
نمکبه مقدا لازم
آبلیمو به مقدا لازم
پودر سیر به مقدا لازم مشاهده محصول
پنیر پارمسان به مقدا لازم
پودر گوجه فرنگیبه مقدا لازم
سرکهبه مقدا لازم
شکلات تخته¬ایبه مقدا لازم مشاهده محصول
پودر کاکائوبه مقدا لازم مشاهده محصول
Rate this post

تقریباً تمام افراد طعم بی‌نظیر پاپ‌کورن را دوست دارند و از این خوراکی خوشمزه در جمع‌های دوستانه و دورهمی‌ها استفاده می‌کنند. امروزه انواع مختلف پاپ‌کورن پنیری، کچاپ، کره ای، لیمویی و … در بازار تولید و عرضه می شود. اما شاید شما هم جز آن دسته از افرادی هستید که نوع خانگی هر خوراکی را ترجیح می دهید. خبر خوب این که می توانید تمام این مدل ها را در منزل و در زمان کوتاهی تهیه کنید. طرز تهیه پاپ‌کورن بسیار راحت است و ذرت و روغن از مواد تشکیل‌دهنده آن هستند. در ادامه این مطلب از خشکبار برادران حسینی قصد داریم شما را با انواع پاپ‌کورن، طرز تهیه و نکات تکمیلی جهت پخت بهتر این خوراکی آشنا کنیم.

طرز تهیه پاپ کورن طعم دار

باتوجه‌به این‌که پاپ‌کورن چه طعمی دارد در تهیه آن از چاشنی‌های متنوعی همچون کره، سس کچاپ، پنیر و… استفاده می‌شود. انواع پاپ‌کورن به صورت زیر است:

پاپ‌کورن کره‌ای

طرز تهیه پاپ‌کورن کره‌ای مشابه پاپ‌‌کورن ساده است با این تفاوت که به جای روغن از کره استفاده می‌شود. این پاپ‌کورن طعم لذیذی دارد و جز پرطرف‌دارترین خوراکی‌ها محسوب می‌شود‌. برای تهیه پاپ‌کورن کره‌ای ابتدا مواد زیر را تهیه کرده و مراحل گفته شده را انجام دهید:

مواد مورد نیاز اندازه برای ۴ نفر
ذرت مخصوص پاپ‌کورن ۴ مشت
کره ۵۰ گرم
نمک به مقدار لازم
  • مرحله اول: کره را در داخل قابلمه بزرگی ریخته و روی حرارت متوسط گاز قرار دهید. صبر کنید تا کره به طور کامل ذوب شود.
  • مرحله دوم: ذرت را در داخل کره ذوب شده بریزید و هم بزنید تا تمام قسمت‌های آن به کره آغشته شود.
  • مرحله سوم: درب قابلمه را ببندید و صبر کنید تا همه ذرت‌ها پف کنند. شکفتن ذرت‌ها ممکن است چند دقیقه طول بکشد. برای این‌که ذرت‌ها به خوبی پف کنند و نسوزند، در طول فرایند پخت پاپ‌کورن، قابلمه را ۳ الی ۴ بار تکان به چپ و راست دهید.
  • مرحله چهارم: وقتی تمام ذرت‌ها پف کردند و دیگر صدای شکفتن ذرت‌ها را نشنیدید، درب قابلمه را باز کنید. سپس پاپ‌کورن را در ظرفی دیگر ریخته و روی آن نمک بپاشید.
  • مرحله پنجم: هنگامی که پاپ‌کورن‌ها هنوز داغ هستند، مقداری کره روی آن‌ها رنده کنید و اجازه دهید تا ذوب شود. اگر کره به طور کامل ذوب نشد، آن را برای چند ثانیه در داخل فر قرار دهید.

پاپ‌کورن لیمویی

این نوع پاپ‌کورن یکی از خوشمزه‌ترین پاپ‌کورن‌های طعم‌دار است که با استفاده از مواد زیر تهیه می‌شود:

مواد مورد نیاز اندازه برای ۴ نفر
ذرت مخصوص پاپ‌کورن ۴ مشت
روغن ۲ قاشق مرباخوری
نمک به مقدار لازم
آبلیمو، کره و پودر سیر به مقدار لازم
  • برای تهیه پاپ‌کورن لیمویی ابتدا مطابق با آنچه که در بالا گفته شد، پاپ‌کورن را با استفاده از ذرت و روغن یا کره تهیه کنید.
  • برای تهیه سس لیمویی، مقداری آبلیمو، کره و پودر سیر را در کاسه‌ای ریخته و با هم ترکیب کنید.
  • سس لیمویی را روی پاپ‌کورن‌های داغ بریزید و به خوبی هم بزنید تا همه قسمت‌های آن به سس آغشته شود.
  • پاپ‌کورن‌ها را روی سینی فر بچینید و به مدت ۵ دقیقه در داخل فر با دمای ۱۴۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا طعم سس لیمویی به خورد آن‌ها برود.

مقاله پیشنهادی: طرز تهیه شیرینی گردویی در منزل

پاپ‌کورن پنیری

پاپ‌کورن پنیری را می‌توانید با استفاده از مواد زیر تنها در ۲۰ دقیقه تهیه کنید. طرز تهیه پاپ‌کورن پنیری مطابق مراحل زیر است:

مواد مورد نیاز اندازه برای ۴ نفر
ذرت مخصوص پاپ‌کورن ۴ مشت
روغن ۲ قاشق مرباخوری
نمک به مقدار لازم
پنیر پارمسان رنده شده ۲ قاشق غذاخوری
پودر سیر (اختیاری) به مقدار دلخواه
  • ابتدا پاپ‌کورن را مشابه دو مورد قبلی آماده کنید‌.
  • بعد از این‌که شعله گاز را خاموش کردید، بلافاصله پنیر پارمسان را روی پاپ‌کورن‌ها بریزید و قابلمه را به چپ و راست تکان دهید تا تمام قسمت‌های آن به پنیر آغشته شود.
  • اگر دوست داشتید می‌توانید بچینید و به مقداری پودر سیر را نیز روی پاپ‌کورن‌های داغ بریزید.
  • پاپ‌کور‌ن‌ها را روی سینی فر مدت ۵ دقیقه در داخل فر قرار دهید تا به خوبی طعم بگیرند.

پاپ‌کورن کچاپ

تهیه پاپ‌کورن کچاپ در مقایسه با دیگر انواع پاپ‌کورن به زمان بیشتری احتیاج دارد. برای تهیه این نوع پاپ‌کورن به پودر گوجه فرنگی شده یا سس کچاپ احتیاج دارید. همچنین می‌توانید سس کچاپ را در فر قرار دهید تا خشک شود و حالت پودری به خود بگیرد. طرز تهیه پاپ‌کورن کچاپ به صورت زیر است:

مواد مورد نیاز اندازه برای ۴ نفر
ذرت مخصوص پاپ‌کورن ۴ مشت
روغن ۲ قاشق مرباخوری
نمک به مقدار لازم
پودر گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
فلفل (اختیاری) به مقدار دلخواه
شکر (اختیاری) ۱ قاشق مرباخوری
  • برای تهیه پاپ‌کورن کچاپ نیز ابتدا پاپ‌کورن را مطابق موارد قبلی تهیه کنید.
  • گوجه فرنگی خشک شده را بر روی پاپ‌کورن‌های داغ بریزید.‌ قابلمه را آنقدر تکان دهید تا تمام پاپ‌کورن‌ها به پودر گوجه فرنگی آغشته شوند‌.
  • پاپ‌کورن‌ها را روی سینی فر بچینید و به مدت چند ثانیه داخل فر قرار دهید تا به خوبی طعم‌دار شوند.
  • اگر دوست داشتید می‌توانید به پاپ‌کورن کچاپ مقداری شکر و فلفل نیز اضافه کنید. این ادویه‌ها را با همراه با پودر گوجه‌فرنگی به پاپ‌کورن اضافه کنید.

پاپ‌کورن سرکه‌ای

برای تهیه پاپ‌کورن سرکه‌ای می‌توانید از سرکه یا پودر سرکه نمکی استفاده کنید. مواد مورد نیاز و طرز تهیه پاپ‌کورن سرکه‌ای به صورت زیر است:

مواد مورد نیاز اندازه برای ۴ نفر
ذرت مخصوص پاپ‌کورن ۴ مشت
روغن ۲ قاشق مرباخوری
نمک به مقدار لازم
سرکه ۲ قاشق غذاخوری
کره ۱ قاشق غذاخوری
  • پاپ‌کورن‌ها را مطابق روش معمول با استفاده از روغن آماده کنید.
  • اجازه دهید کره در دمای اتاق ذوب شود؛ سپس آن را با نمک و سرکه ترکیب کنید.
  • ترکیب آماده شده را بر روی پاپ‌کورن‌های داغ اسپری کنید. قابلمه را به چپ و راست تکان دهید تا تمام پاپ‌کورن‌ها به سرکه آغشته شوند.
  • پاپ‌کور‌ن‌ها را به مدت ۱۰ دقیقه در داخل فر با دمای ۱۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا طعم سرکه به خورد آن‌ها برود.

مقاله پیشنهادی: تنقلات سالم و مناسب برای کودکان مدرسه‌ای

پاپ‌کورن شکلاتی

برای تهیه این نوع ابتدا پاپ‌‌کورن‌ ساده را مطابق آنچه که گفته شد آماده کنید. این پاپ‌کورن را می‌‌توانید به دو روش زیر تهیه کنید:

روش اول

مواد مورد نیاز اندازه برای ۴ نفر
ذرت مخصوص پاپ‌کورن ۴ مشت
روغن ۲ قاشق مرباخوری
شکلات تخته­ای ۲۰ گرم
  • در این روش شکلات تخته‌ای را با استفاده از روش بنماری ذوب کرده و پاپ‌کورن‌ها را در آن بغلتانید به‌طوری‌که تمام قسمت‌های آن با شکلات پوشش داده شود.
  • کف یک سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید و پاپ‌کورن‌‌ها را بر روی آن بچینید. سینی محتوی پاپ‌کورن را درون یخچال یا فریزر قرار دهید تا شکلات روی آن ببندد؛ سپس نوش جان کنید.
  • برای این‌که پاپ‌کورن شکلاتی خوشمزه‌تر شود، مقداری پودر کاکائو به شکلات ذوب شده اضافه کنید.
  • برای تهیه پاپ‌کورن شکلاتی خوش‌طعم، پیشنهاد می‌کنیم خرید شکلات‌ باکیفیت از فروشگاه برادران حسینی اامتحان کنید. با افزودن آن‌ها به سبد خریدتان، پاپ‌کورن شما طعمی بی‌نظیر و حرفه‌ای خواهد داشت.

روش دوم

مواد مورد نیاز اندازه برای ۴ نفر
ذرت مخصوص پاپ‌کورن ۴ مشت
روغن ۲ قاشق مرباخوری
شکر ۱ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری

در این روش از طرز تهیه پاپ‌کورن شکلاتی به پودر کاکائو نیاز دارید. مقداری شکر و پودر کاکائو را با هم ترکیب کرده و به پاپ‌کورن‌های آماده شده اضافه کنید. قابلمه را آن‌قدر تکان دهید تا تمام پاپ‌کورن‌ها در پودر کاکائو و شکر غرق شوند‌.

نکات طلایی در طرز تهیه انواع پاپ‌کورن

اگر روش تهیه انواع مختلف پاپ­کورن را به صورت حرفه­ای یاد بگیرید، دیگر به سراغ پاپ­کورن­های آماده بازاری نخواهید رفت. در طرز تهیه پاپ­کورن نکات و ترفندهایی وجود دارد که با رعایت آن­ها می­توانید طعم­های مختلف پاپ­کورن را به بهترین شکل آماده کنید. حرفه­ای­ها در تهیه پاپ­کورن از نکات و دستورالعمل­های زیر استفاده می­کنند:

  • برای تهیه پاپ‌کورن خوشمزه و ترد حتماً از ذرت تازه، مرغوب و باکیفیت استفاده کنید. ذرت‌های کهنه و بی‌کیفیت به خوبی پف نمی‌کنند و سفت هستند. برای خرید ذرت باکیفیت پیشنهاد می کنیم سری به فروشگاه اینترنتی حسینی بزنید.
  • بهتر است یک ساعت قبل از تهیه پاپ‌کورن، ذرت‌ها را در یخچال قرار دهید تا بهتر پف کنند.
  • ذرت‌ها را در جای خشک و خنک نگه‌داری کنید. وجود هر گونه نم و رطوبت در ذرت، باعث می‌شود ذرت به خوبی پف نکند یا قبل از این‌که شکفته شود، سرخ شود.
  • یکی از نکات مهم در طرز تهیه پاپ‌کورن، اندازه قابلمه است؛ چرا که حجم ذرت‌ها پس از شکفتن چند برابر می‌شود. قابلمه باید به اندازه‌ای باشد تا ذرت‌ها فضای کافی برای پف کردن داشته باشند.
  • درب قابلمه را به طور کامل نبندید تا رطوبت اضافی خارج شود و پاپ‌کورن‌ها نرم و مرطوب نشوند.
  • در طول فرایند پخت پاپ‌کورن حتماً چند مرتبه قابلمه را به چپ و راست تکان دهید. این کار باعث می‌شود ذرت‌ها به طور یکنواخت بشکفند و نسوزند.
  • استفاده از ادویه‌هایی همچون نمک، فلفل، پودر پاپریکا، آویشن، پودر سیر و… کاملاً سلیقه‌ای است و به ذائقه شما بستگی دارد.
  • در طرز تهیه پاپ‌کورن کچاپ به جای پودر گوجه می‌توانید از سس کچاپ نیز استفاده کنید؛ اما پودر گوجه مناسب‌تر بوده و طعم غنی‌تری از گوجه به پاپ‌کورن می‌بخشد.
  • استفاده زیاد از روغن سبب می‌شود دانه‌های ذرت به خوبی باز نشوند‌.
  • طعم‌دهنده‌ها را حتماً بلافاصله پس از آماده شدن پاپ‌کورن به آن اضافه کنید.
  • برای طعم‌دار کردن ذرت از نمک‌های دانه‌ریز استفاده کنید. نمک‌های دانه درشت از روی پاپ‌کورن‌ها سر می‌خورند؛ اما هر چه دانه‌های نمک ریزتر باشد، بهتر جذب می‌شود.
  • برای تهیه پاپ‌کورن علاوه بر قابلمه می‌توانید از دستگاه پاپ‌کورن ساز یا مایکروویو نیز استفاده کنید.

سخن پایانی

پاپ‌کورن انواع مختلفی دارد که امروز شما را با خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین طعم‌های آن آشنا کردیم. اگر با طرز تهیه پاپ‌کورن ساده آشنا باشید، به راحتی می‌توانید طعم‌های مختلف آن را در منزل تهیه کنید. فقط کافی‌ست تا چاشنی‌های دلخواه خود را پس از آماده‌سازی پاپ‌کورن به آن اضافه کنید تا این خوراکی را در هر طعمی که دوست داشتید، تهیه کنید.

سؤالات متداول

بهترین نوع ذرت برای پاپ‌کورن کدام است؟

ذرت‌های زرد معمولاً بهترین نوع برای تهیه پاپ‌کورن هستند. این دانه‌ها پوست محکمی دارند و هنگام گرم شدن بخار داخلشان باعث ترکیدن آن‌ها می‌شود.

چطور پاپ‌کورن را برای مدت طولانی تازه نگه داریم؟

برای نگهداری پاپ‌کورن بهتر است آن‌ها را در ظرف دربسته و کاملاً خشک نگهداری کنید و از تماس با هوا، رطوبت و نور مستقیم پرهیز کنید. دقت کنید که پاپ‌کورن گرم را قبل از ذخیره‌سازی کاملاً سرد کنید.

آیا می‌توان پاپ‌کورن رژیمی درست کرد؟

بله. با استفاده از مایکروویو یا دستگاه پاپ‌کورن ساز بدون روغن و بدون افزودن کره، می‌توانید پاپ‌کورن کم‌کالری تهیه کنید.

تصویر نویسنده: تحریریه برادران حسینی
نویسنده: تحریریه برادران حسینی

تیم تحریریه برادران حسینی، بهترین و به‌روزترین اطلاعات در حوزه آجیل، خشکبار و انواع خوراکی‌های مغذی را در اختیار شما کاربران عزیز قرار می‌دهد. می‌توانید علاوه بر خرید آجیل باکیفیت، طرز تهیه انواع خوراکی‌ها را بیاموزید.

مقالات پیشنهادی:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *