خواص پسته در دوران بارداری

فهرست مطالب

مصرف پسته در در بارداری

 

مصرف موادغذایی سالم در طول بارداری برای سلامتی مادر و جنین ضروری و حیاتی است. پسته یکی از مغز های بسیار مغذی می باشد و دقیقا به همین دلیل یکی از مواد غذایی است که مادر در طور دوران بارداری به آن نیاز دارد. اما از طرفی بد نیست با مزایا و معایب مصرف پسته در طول بارداری آشنا شوید.

 

ارزش غذایی پسته

هر 100 گرم پسته حاوی:
– 562 کالری
– 20 گرم پروتئین
– 24 گرم فیبر
– 45 گرم چربی

و همچینین حاوی آهن ، کلسیم ، پتاسیم میباشد که به رشد و سلامتی جنین کمک شایانی می کند.

 

مزایای مصرف پسته در طول بارداری

1.انواع پسته سرشار از پروتئین است و این ماده باعث به رشد ماهیچه ها و بافت های جنین می شود.

2. خواص پسته سرشار از اسیدهای چربی است که مقدار کلسترول مضر را کاهش و کلسترول مفید را در خون افزایش می دهد. همچنین باعث افزایش لیپید در طول بارداری می شود.

3. پسته منبع غنی از آنتی اکسیدان هایی مانند ترکیبات پلی فنولیک، ویتامین ای و کاروتن است که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.

4. پسته از معدود مغز های موجود در آجیل است که حاوی مس است که به تولید گلبول های قرمز خون در طول بارداری کمک می کند.

مصرف پسته در دوران بارداری

5. این مغز خواص آنتی التهاب دارد که شما را از ورم کردن و درد مفاصل محافظت می کند.

6. ویتامین آ در پسته خواص آنتی اکسیدان ایجاد می کند که از عفونت در طول بارداری جلوگیری می کند.

7. پسته منبع غنی از فیبر است که مانع از یبوست خصوصا در طول بارداری می شود.

8. پسته منبع غنی از چربی امگا 3 است که مصرف این ماده  در بارداری به رشد مغز جنین کمک می کند.

 

میزان مصرف پسته در بارداری

یکی از نکات مهم و قابل توجه این است که میزان مصرف پسته هم باید کنترل شده باشد و  بیشتر از 10-20 عدد پسته در روز نیاز نیست  در غیر این صورت کالری اضافی وارد بدن شده که در نهایت منجر به چاقی خصوصا چاقی شکمی می شود. مصرف زیاد آن همچنین موجب دل درد و اسهال و یا نفخ شده که این موارد می تواند برای خانم های باردار مشکل ساز شود.

یک مساله بسیار مهم در مصرف پسته این است که شور و بو داده نباشد و از طرفی لازم به ذکر است که مصرف آن به خانم های بارداری که به انواع آجیل و پسته حساسیت دارند به هیچ وجه توصیه نمی شود. چرا که ممکن است تأثیر بدی بر روی جنین شان بگذارد.

خواص پسته در دوران بارداری

پسته و رفع مشکلات بارداری

پسته منبع غنی از فیبر هست که می تواند درمان مناسبی برای کسانی باشد که مشکل یبوست دارند که و البته خانم های باردار همیشه درگیر این مشکل هستند.

همچنین پسته دارای اسید های چرب امگا 3 هست که به رشد مغز جنین بسیار کمک میکند.

 

چه چیزی می تواند در رژیم یک خانم باردار وجود داشته باشد؟

آیا می شود در طول بارداری هفته به هفته پسته مصرف کرد؟

اگر سابقه حساسیت به مصرف پسته در خانواده شما وجود ندارد، می توانید پسته را در رژیم غذایی خود جای دهید. در این جا راه هایی وجود دارد که می توانید امتحان کنید:

می توانید پسته را در غذای دلخواه خود بریزید.

می توانید پسته ریز شده را در ماست یخ زده، سوپ جو و شیر و غلات بریزید و به عنوان صبحانه مصرف کنید.

می توانید پسته ریز شده را به همراه سینه مرغ در مخلوط تخم مرغ بریزید.

بنابراین توجه داشته باشید که در صورتی که پزشک به شما اجازه مصرف پسته می دهد نگران نباشید. اما از طرفی سعی کنید زیاده روی کنید.

همچنین می توانید دسرهای خوشمزه ای با پسته درست کنید و به رژیم غذایی خود بیفزایید.

 

رشد ماهیچه ها و بافت های جنین

پسته حاوی مقدار زیادی پروتئین است. مصرف پروتئین در دوران بارداری موجب بهبود رشد بافت ها و ماهیچه های جنین می شود. نوزادان سالم تر از مادرانی که تغذیه مناسب داشته اند به دنیا می آیند.

 

رشد مغزی جنین از خواص پسته در بارداری

منبع غنی از چربی های غیر اشباع و امگا ۳ است. امگا ۳ در روند رشد مغزی جنین دخالت داشته و این مغز نه تنها موجب بهبود سلول های مغز جنین می شود بلکه باعث می شود کودکانی باهوش تر و سالم تری داشته باشید.

 

در پایا به شما توصیه می کنیم برای تهیه پسته ای مرغوب و با کیفیت که قیمت مناسبی هم داشته باشد می توانید به فروشگاه اینترنتی برادارن حسینی مراجعه کنید.

مقالات پیشنهادی:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *