همه چیز درباره ارتباط کره بادام زمینی و دیابت

چاقویی آغشته به کره بادام زمینی
فهرست مطالب

در مورد ارتباط کره بادام زمینی و دیابت چه می دانید؟ کره بادام زمینی یکی از مواد غذایی پروتئینی می باشد که دارای خواص زیادی است. افراد در تمام سنین می توانند در حد تعادل از این کره استفاده کنند و از ترکیبات مناسب آن مانند چربی های سالم، ویتامین ها، فیبروهیدرات ها و … بهره مند شوند. ما در این مقاله قصد داریم به بررسی رابطه کره بادام زمینی و دیابت بپردازیم.

آیا کره بادام زمینی قند دارد؟

بر اساس تحقیقات به عمل آمده، کره بادام زمینی می تواند به بهبود قند خون افراد کمک کند. همان طور که می دانید؛ قند خون افرادی که مبتلا به دیابت هستند؛ بیشتر از حد استاندارد است. این در حالی است که این کره به جهت پایین بودن شاخصه گلیسمیک، سبب کاهش میزان قند خون افراد می گردد. ضمن اینکه به تنظیم انسولین بدن هم کمک می کند. به همین جهت است که برای افراد دیابتی مفید است.

میزان قند کره بادام زمینی بسیار پایین می باشد. همین کم بودن میزان کربوهیدرات است که به کنترل میزان قند خون افراد کمک می کند. به طور کلی مقدار کربوهیدرات این کره، کمتر از 7 گرم در هر وعده غذایی است. میزان کربوهیدرات یا قند این کره، حداقل ترین حالت ممکن است. در نتیجه سبب افزایش قند خون شما نمی شود.

بررسی رابطه میان کره بادام زمینی و دیابت

این نوع کره با توجه به مقدار کربوهیدرات کم، عاری از چربی های ناسالم، داشتن پروتئین های سالم و مورد نیاز بدن به هیچ وجه قند خون را افزایش نمی دهد. اما افراد باید دقت کنند که در مصرف آن جنبه تعادل را رعایت کنند. به طور کلی می توان گفت این کره دارای کالری بالایی است به همین دلیل افرادی که دارای بیماری دیابت می باشند، باید به مقدار دو تا چهار قاشق غذاخوری از آن در طول روز اکتفا کنند تا نتیجه عکسی روی بدن آنها ایجاد نشود.

کره بادام زمینی دارای مقداری زیادی از املاح معدنی مختلف به خصوص فیبر و منیزیم می باشد و به همین دلیل می تواند بر بیماری دیابت تاثیرگذار باشد و به درمان و کنترل آن در بسیاری از افراد بپردازد. گفتنی است که تاثیرگذاری این ماده غذایی بر خانم های دیابتی بیشتر از آقایان مبتلا به بیماری دیابت می باشد. این ماده غذایی می تواند سبب کاهش وزن افراد شود و باعث شود که افراد تا ساعت های طولانی احساس سیری کنند. این موضوع برای مبتلایان به بیماری دیابت خوب است. چون بیماری دیابت با افزایش وزن ارتباط مستقیمی دارد.

نان و مربا و کره بادام زمینی

کره بادام زمینی و دیابت بارداری

در زمان بارداری، احتمال ابتلا به دیابت در خانم های باردار وجود دارد. با توجه به خواص کره بادام زمینی، مصرف این کره به خانم های باردار در طی فرآیند بارداری توصیه می شود. چرا که هم کربوهیدرات آن کم است و هم پروتئین سالمی در این کره وجود دارد. ضمن اینکه هیچ گونه چربی اشباع شده ای هم در آن وجود ندارد. البته باید این نکته را هم در نظر داشته باشید که در این زمینه زیاده روی نکنید. میزان دو تا چهار قاشق غذاخوری در طول روز برای افراد مبتلا به دیابت مفید است. بنابراین نباید در مصرف آن زیاده روی کرد که در این صورت می تواند برای شما خطراتی هم داشته باشد.

کره بادام زمینی برای دیابت نوع یک

کره بادام زمینی ارتباط مستقیمی با دیابت دارد. به واقع خوردن این کره برای افراد مبتلا به دیابت نوع یک می تواند مفید باشد. چرا که میزان قند یا کربوهیدرات این کره بسیار پایین است. بنابراین افراد مبتلا به این نوع از دیابت می توانند ضمن بهره مند شدن از خواص کره فوق العاده بادام زمینی، وزن خود را هم کاهش دهند. کنترل قند خون، کاهش وزن، عدم ابتلا به دیابت و درمان آن از خواص بی نظیر این کره است.

    مقاله پیشنهادی:” ارتباط کره بادام زمینی و لاغری+ نحوه مصرف برای لاغری”

 

کلام آخر 

به طور کلی پیوند مستقیمی میان کره بادام زمینی با دیابت وجود دارد. افرادی که مبتلا به این بیماری هستند؛ می توانند با خیال راحت این کره را در وعده غذایی خود قرار دهند. اما در عین حال هم نباید در مصرف آن زیاده روی کنند.

مقالات پیشنهادی:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *