این بادام احتمال 5 درصد تلخی را دارد.(این درصد تلخی کم،طبیعت بادام ایرانی است)
بادام یکی از مقوی ترین و سرشار ترین منابع معدنی و ویتامین ها است. از تنقلاتی به شمار می آید که برخلاف ظاهر کوچکش مقدار بسیار زیادی مواد مغذی در خود دارد. و می تواند انرژی مورد نیاز شما را در طول روز تامین کند.
خواص بادام:
از خواص بادام می توان به داشتن سطح بالایی از مواد مغذی، چربی های غیر اشباع و ویتامین ها اشاره کرد.
بادام درختی حاوی ویتامین E می باشد که این ویتامین به مرطوب کنندگی و آبرسانی پوست کمک بسیاری می کند. چربی های غیر اشباع یا اسید های چرب ضروری موجود در بادام، باعث کنترل سطح چربی پوست و از بین رفتن آکنه و جوش های سرسیاه می شود.
ویتامین های B2, B1, D, A, B6 و اسید های چرب موجود در بادام به حفظ رطوبت سطح پوست سر و شادابی و درخشانندگی مو می شود. همچنین درمان فولیکول های مو درمان و جلوگیری از شوره را به همراه دارد. پتاسیم موجود در بادام از فشار خون بالا جلوگیری می کند؛ اگر شما دارای فشار خون بالا هستید بهتر است این نوع بادام استفاده کنید. آنتی اکسیدان موجود در بادام بعلاوه اسید های چرب آن از گرفتگی عروق و خطرات حمله های قلبی جلوگیری می کند. همچنین ویتامین E از سکته های قلبی و مغزی جلوگیری می کند. مواد معدنی و ویتامین های فراوان موجود در بادام از آلزایمر پیشگیری کرده و حافظه را تقویت می کند. وجود منگنز و مس در بادام خستگی را از بین می برد و انرژی بدن را بالا می برد. در این نوع بادام احتمال وجود3 درصد تلخی یا پوچی دارد که این درصد کم خاصیت بادام ایرانی است.
تشکر نظر شما نمی تواند ارسال شود
گزارش کردن نظر
گزارش ارسال شد
گزارش شما نمی تواند ارسال شود
بررسی خود را بنویسید
نظر ارسال شد
نظر شما نمی تواند ارسال شود