فلفل سیاه بومی کشور هند است،این گیاه در حفظ سلامت نقش مهمی دارد.طبع فلفل گرم و خشک است.مقوی معده و بادشکن میباشد.
گرد آن باعث فرار حشرات می گردد و برای جلوگیری از بیدزدگی لباس در میان لباس ها بپاشید. فلفل مقوی حافظه و اعصاب می باشد.مسکن دردهای عصبی است.جهت رفع رطوبت بینی و معده فلفل را با مویز جویده و میل شود.فلفل خون غلیظ را سبک می کند.کسانی که جذام دارند از فلفل در برنامه غذایی خود استفاده کنند.برای رفع تب و لرز جوشانده آب و دانه فلفل سیاه مصرف کنید.فلفل با افزایش دادن ترشح اسید هیدروکلریک در معده به هضم غذا کمک میکند.ادرار آور بوده و مصرف آن باعث تعریق میشود.با شکستن سلولهای چربی باعث کاهش وزن می شود.پیسی را درمان میکند.پیپرین موجود در فلفل به تولید رنگدانه های پوست کمک میکند.