زیره سبز به صورت صنعتی و زیره سیاه به صورت دیمی کشت میشود،به همین دلیل زیره سبز ظاهر مناسب تری نسبت به زیره سیاه دارد.
وزن خالص:150گرم
زیره سبز به عنوان چاشنی طعم دهنده غذا،در حفظ سلامت بدن تاثیر بسزایی دارند.زیره سبز برای درمان و پیشگیری از بیماری هایی مثل آنفولانزا،کم خونی و هضم بهتر غذا بسیار موثر است.خاصیت ضدعفونی کننده زیره سبز در افزایش ایمنی بدن موثر است؛به همین دلیل یک ماده غذایی مفید برای درمان آنفولانزا به حساب میآید.دانه های زیره سبز منبع غنی از آهن است که میتوان از آن برای درمان کم خونی استفاده کرد.مشکل کم خونی همواره معضلی برای زنان و کودکان است که باعث میشود سطح هموگلوبین خون کاهش پیدا کند.اضافه کردن این ماده به ترکیبات غذایی روزانه در جلوگیری از پیشرفت این بیماری موثر است.زیره سبز همچنین در هضم سریع و بهتر غذا نقش دارد. مصرف زیره در کنترل دل درد، اسهال و حالت تهوع موثر است.
تشکر نظر شما نمی تواند ارسال شود
گزارش کردن نظر
گزارش ارسال شد
گزارش شما نمی تواند ارسال شود
بررسی خود را بنویسید
نظر ارسال شد
نظر شما نمی تواند ارسال شود