گردو از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است. این ماده دارای چربی و انرژی خوبی بوده و می تواند به عنوان یکی از مواد غذایی مهم برای تامین انرژی روزانه به خصوص خانم ها در دوران بارداری و شیردهی کودکان (به طور مثال چاشت مدرسه مخصوصا همراه با پنیر و یا مویز) باشد. از آنجایی که گردو حاوی کلسیم، فسفر و منیزیم است مصرف آن به منظور پیشگیری از پوکی استخوان، بسیار توصیه می شود. گردو برای رشد قدی، تنظیم کلسترول خون، اختلالات قبل از قاعدگی، مقابله با عفونت و رفع خشکی و لطیف شدن پوست می تواند مفیـد باشـد. در بین مغـزها دارای بالاتـرین مقــدار انرژی زایی بوده بنابراین برای افرادی که فعالیت سنگین داشته و یا ورزشکاران مناسب می باشد. از مخلوط گردو با عسل و شیر، معجونی به دست می آید که برای افرادی که از لاغری مفرط و ضعف رنج می برند مفید بوده و برای ورزشکاران میان وعده بسیار عالی به شمار می آید.
این میوه برای تقویت قوای جنسی نیز کاربرد دارد و بعضی از تحقیقات نشان داده اند که باروری مردان را افزایش می دهد. زیاد خوردن گردو برای گرم مزاج ها خوب نیست. اشاره شده است گردو ضد کرم کدو است، ملین و برای بیماران سل مفید است مغز بو داده آن برای نرم کردن سینه مفید است. خوردن آن با کشمش و انجیر برای معده مفید است مصرف گردو به افرادی که چربی خون بالایی دارند توصیه نمی شود. سن شروع برای کودکان از پایان هشت ماهگی.
تشکر نظر شما نمی تواند ارسال شود
گزارش کردن نظر
گزارش ارسال شد
گزارش شما نمی تواند ارسال شود
بررسی خود را بنویسید
نظر ارسال شد
نظر شما نمی تواند ارسال شود