زیبایی و پدیدار شدن نقش های ظریف روی بدنه فندق در این نوع فندق بدلیل لعاب و نمک آن چند برابر می شود. طعم خاص فندق نیز بیشتر شده و این نوع مغز را برای پذیرایی از مهمان آمده می کند. توجه داشته باشید کسانی که دارای فشار خون بالا هستند، بهتر است از این نوع فندق به دلیل داشتن مقادیر بالای نمک استفاده نکنند و فندق خام را جایگزین آن کنند.
ریشه درخت این مغز زیبا در اروپا و آسیای صغیر است. هوای مناسبی که این درخت برای رشد احتیاج دارد، هوایی خنک است.
از خواص فراوان فندق می توان به وجود آهن در آن اشاره کرد، گلبول های قرمز خون برای جذب و انتقال اکسیژن به آهن احتیاج دارند، بنابراین وجود آهن در فندق کم خونی را نیز از بین می برد. افرادی که دارای فشار خون بالا هستند می توانند از فندق به عنوان پایین آورنده فشار خون کمک بگیرند. فندق دارای چربی غیر اشباع می باشد؛ کسانی که دارای کلسترول بد خون هستند می توانند از فندق با خیال راحت استفاده کنند؛ وجود منیزیم در فندق باعث جذب هرچه بیشتر کلسیم می شود؛ نبود کلسترول و وجود منیزیم و کلسیم، به سلامت قلب کمک می کند و خطر سکته قلبی را کاهش می دهد. فندق منبع سرشار از آنتی اکسیدان است و این ماده باعث سلامت، شادابی و جوانسازی پوست می شود؛ آنتی اکسیدان باعث بازسازی سلول های آسیب دیده می شود به همین دلیل از سرطان نیز پیشگیری می کند.
تشکر نظر شما نمی تواند ارسال شود
گزارش کردن نظر
گزارش ارسال شد
گزارش شما نمی تواند ارسال شود
بررسی خود را بنویسید
نظر ارسال شد
نظر شما نمی تواند ارسال شود