بر خلاف اكثــر آجيــل ها طبيعــت تخمه كدو سرد و تـر مي باشد. همچنین سرشار از موادي است كه براي رشد و تقويت سيستم ايمني بدن مفيد بوده و براي اين كه اين مواد بتوانند خوب جذب شوند بايستي كاملا جويده شوند. تخمه كدو مي تواند در كاهش ميزان افسردگي و افزايش حوصله و تحمل فرد مفيد باشد.
این نوع تخمه تفت داده یا بو داده هست ، بو دادن یا تفت دادن فرآیندی است که در آن با استفاده از حرارت مستقیم و بدون استفاده از روغن و آب (به عنوان انتقال دهنده گان حرارت) ، مواد غذایی خشک و پخته میشوند.
تخم کدو سرشار از پتاسیم، کلسیم، فسفر، منیزیوم، روی و سلنیوم است که هر کدام نقش ویژه ای در سلامت بدن ما دارد.
وجود آنتی اکسیدان هایی مانند کاروتنوئیدها و ویتامین E از خواص تخم کدو است.
آنتیاکسیدانها با کاهش التهابات از سلولهای بدن در برابر آسیبهای ناشی از رادیکالهای آزاد محافظت می کنند.
بههمین دلیل مصرف غذاهای سرشار از آنتیاکسیدانها از بدن در برابر بیماریهای مختلف محافظت میکند.
بخش بزرگی از خواص تخم کدو بهخاطر وجود مقادیر زیاد آنتی اکسیدان های موجود در آن است.
تخمه کدو منبع خوب آهن است. 28 گرم از این تخمهها حدود 5 درصد نیاز روزانه ما به این ماده معدنی را تأمین میکند. یادتان باشد که آهن برای سلامتی بدن لازم است و علاوه بر حمل اکسیژن به بافتها در عملکردهای مختلف دیگر بدن نیز نقش دارد.
تشکر نظر شما نمی تواند ارسال شود
گزارش کردن نظر
گزارش ارسال شد
گزارش شما نمی تواند ارسال شود
بررسی خود را بنویسید
نظر ارسال شد
نظر شما نمی تواند ارسال شود