قیسی زردآلو از خشک کردن میوه زردآلو تهیه می شود که این میوه بومی مناطق چین است و در حال حاضر تولید کنندگان زردآلو در جهان به این ترتیب اند: ترکیه، ازبکستان، ایتالیا، الجزایر و ایران. این نوع خوراکی هم میوه اش هم قیسی آن طرفداران بسیاری دارند، با توجه به انرژی این میوه و ویتامین ها و مواد معدنی موجود در آن، قیسی این میوه میتواند جایگزین خوبی برای میوه زرد آلو با حمل راحت تر و خوردن بهتر است. در روش خشک کردن قیسی زرد آلو پس از جدا کردن هسته میوه بصورت درسته و بدون برهم خوردن قیافه ظاهری خشک می شود.
خواص قیسی زردآلو:
زردآلو یک میوه تابستانی با رنگ منحصر به فردی است. از خواص زرد آلو می توان به بازکنندگی عروق و تصفیه خون اشاره کرد. زردآلو دارای ویتامین های A، C،K و آهن و کلسیم می باشد. تقویت کننده بینایی بوده و از پوکی استخوان جلوگیری می کند.
زردآلو طبعی خنک دارد و رفع کننده حرارت درونی بدن است. زردآلو اشتها آور است و فیبر موجود در آن به هضم غذا و تقویت دستگاه گوارش کمک می کند. قیسی زردآلو خاصیت افزایش اشتها و در نتیجه افزایش وزن را به دنبال دارد. و بوی بد دهان را از بین می برد.
این میوه ضد سرطان بوده و باعث تامین مقداری از آب بدن در تابستان می شود. همچنین درمانی مناسب برای کم خونی و یبوست است. آنتی اکسیدان موجود در قیسی زرد آلو از سرطان های مختلف به خصوص سرطان های دستگاه گوارش جلوگیری می کند و رشد و ترمیم سلول های بدن را برعهده دارد.
این محصول در وزن های یک کیلویی، 500 گرمی و 250 گرمی برای راحتی شما مشتریان عزیز فراهم شده است.
تشکر نظر شما نمی تواند ارسال شود
گزارش کردن نظر
گزارش ارسال شد
گزارش شما نمی تواند ارسال شود
بررسی خود را بنویسید
نظر ارسال شد
نظر شما نمی تواند ارسال شود