آجیل مغز خام
ترکیبات: مغز فندق ایرانی خام - مغز پسته خام - بادام هندی خام - بادام درختی زرین ایرانی خام - مغز گردو
آجیل مخلوط به طور کلی یکی از تنقلات سالم ایرانی و پای ثابت مهمانی ها و مجالس است و به همین دلیل این نوع آجیل تداعی گر شادی و طعم خوش مهمانی هاست. متاسفانه یکی از مشکلات آجیل های مخلوط شور بودن آن است از این رو آجیل مغز خام می تواند یک گزینه ی عالی برای بیماران مبتلا به فشار خون به حساب آید.
از طرفی به طور کلی آجیل های مخلوط از آنجایی که ترکیبی از مغزهای مختلف اند نه تنها ویتامین ها و املاح معدنی ضروری مورد نیاز بدن را تامین می کنند که مجموعه ای از طعم های دلنشین هم تجربه خواهیم کرد.
هر کدام از اجزای تشکیل دهنده ی آجیل خام ارزش غذایی بالایی داشته و در واقع با یک مشت آجیل مخلوط اکثر ویتامین های مورد نیاز بدن شما تامین شده و به علاوه از ابتلا به بسیاری از بیماری ها مصون خواهید بود.
به عنوان مثال پسته به دلیل آهن بالا از کم خونی جلوگیری می کند و جالب است بدانید میزان پتاسیم موجود در هر دانه ی پسته با پتاسیم یک عدد پرتغال برابر است. از فواید پتاسیم می توان به آرامش اعصاب، کنترل فشار خون و کاهش ابتلا به سکته ی مغزی اشاره کرد.
مصرف فندق نیز تاثیر بسزایی بر روی پوست دارد، گردو نیز به دلیل فسفر زیاد برای مغز، بادام هندی برای مبتلایان به زخم معده، بادام درختی به دلیل مقدار فراوان کلسیم برای استحکام استخوان ها خصوصا در کودکان مفید هستند.
تشکر نظر شما نمی تواند ارسال شود
گزارش کردن نظر
گزارش ارسال شد
گزارش شما نمی تواند ارسال شود
بررسی خود را بنویسید
نظر ارسال شد
نظر شما نمی تواند ارسال شود