طرز تهیه بادام زمینی روکش دار کار ساده ای می باشد. اما باید مقدار مواد مورد نیاز و نکات تهیه آن را بدانید. افراد زیادی هستند که به دنبال آموزش درست کردن بادام زمینی روکش دار بعنوان یک آجیل خوشمزه می باشند. ما در این متن می خواهیم به آموزش طرز تهیه بادام زمینی با انواع روکش ها بپردازیم.
طرز تهیه بادام زمینی روکش دار
به طور کلی بادام زمینی یکی از مغز های پر خاصیت می باشد. که طرفداران زیادی هم دارد. بادام زمینی را هم می شود خام خورد و هم این که آن را تفت داد. امروزه نیز بادام زمینی را در طعم های مختلف با روکش درست می کنند. بادام زمینی روکش دار هم خوشمزه تر و هم این که بیشتر مورد پسند تمامی سنین می باشد.در ادامه چند مدل از طرز تهیه بادام زمینی روکش دار را خواهیم گفت.
طرز تهیه بادام زمینی روکش دار با روکش آرد نخودچی
در طرز تهیه بادام زمینی روکش دار به همراه آرد نخودچی ابتدا باید مواد مورد نیاز آن را تهیه کنید. مواد زیر از مواد لازم برای طرز تهیه آن می باشد.
مواد لازم
- دو فنجان یا یک پیمانه بادام زمینی خام
- 100 الی 120 گرم آرد نخودچی
- یک و نیم الی 2 قاشق چای خوری پودر چیلی قرمز
- نصف قاشق چای خوری زرد چوبه
- یک قاشق چای خوری سر پر نمک
- یک و نیم قاشق چای خوری پودر انبه خشک
- نصف قاشق چای خوری پودر گشنیز
- نصف قاشق چای خوری دانه زیره سیاه
- نصف قاشق چای خوری آنغوری
- یک فنجان یا نصف پیمانه آب
- یک هشتم قاشق چای خوری جوش شیرین
- 2 الی 3 قاشق غذا خوری روغن تصفیه شده
طرز تهیه
برای طرز تهیه بادام زمینی روکش دار با روکش آرد نخودچی ابتدا باید یک ظرف بزرگ ترجیحا کاسه گرد بردارید. زیرا شما در ظرف گرد راحت تر می توانید مواد را هم بزنید. آرد نخودچی، پودر چیلی، پودر گشنیز، پودر زیره سیاه، پودر انبه خشک، پودر زردچوبه، آنغوزه و نمک را به همراه 1 قاشق غذا خوری از روغن تصفیه شده را درون ظرف بریزید. مواد درون ظرف را به خوبی با هم ترکیب کنید و گوشه ای بگذارید تا بماند.
بادام زمینی های خام را داخل آب بریزید و به مدت 1 دقیقه بگذارید تا درون آب بمانند. سپس بعد از گذشت 1 دقیقه آن ها را از درون آب بیرون آورید. بادام زمینی ها را به ظرف مخلوط موادی که کنار گذاشته بودیم اضافه کنید. در درون ظرف چیزی حدود 60 میلی لیتر آب بریزید و به خوبی تمام مواد را با هم مخلوط کنید.
مابقی روغن را به مواد اضافه کنید و دوباره تمام مواد را با یکدیگر ترکیب کنید. ظرف را به مدت زمان 5 دقیقه داخل ماکروفر قرار دهید. بعد از گذشت 5 دقیقه بادام زمینی ها را از یکدیگر جدا کنید و مجدد داخل ماکروفر قرار دهید. این بار بعد از گذشت 2 دقیقه ظرف را از درون ماکروفر خارج کنید. اکنون بادام زمینی شما آماده می باشد.
شما می توانید در مرحله آخر اگر دوست داشتید بادام زمینی هایتان تردتر باشد، به جای 2 دقیقه، به اندازه 10 دقیقه ظرف را درون ماکروفر بگذارید. این گونه شما بادام زمینی های ترد تری خواهید داشت. توجه داشته باشید که هنگام سرو بادام زمینی ها بهتر است اول کمی صبر کنید تا خنک شود و حرارتشان کم شود. اما با توجه به ذائقه ای که دارید می توانید آن ها را داغ و یا هم دمای محیط نیز میل کنید.
طرز تهیه بادام زمینی روکش دار اسپایسی
برای طرز تهیه بادام زمینی روکش دار اسپایسی شما به مواد زیر نیاز دارید.
مواد لازم
- 3 پیمانه یا 3 لیوان بادام زمینی نمکی
- یک و نیم قاشق چای خوری زیره سیاه
- نصف قاشق چای خوری فلفل قرمز
- نصف قاشق چای خوری پودر سیر
- 2 قاشق چای خوری شکر
- 2 قاشق غذا خوری روغن
برای طرز تهیه بادام زمینی روکش دار اسپایسی ابتدا باید در یک ظرف بادام زمینی ها و روغن را با یکدیگر ترکیب کنید. بهتر است برای این که تمام سطح بادام زمینی ها روغنی شود، آن ها را با دست هم بزنید. در ظرفی دیگر فلفل قرمز، زیره سیاه و سیر را به همراه شکر خوب مخلوط کنید. سپس ادویه مخلوط شده را آرام آرام در ظرف بادام زمینی ها بریزید. آن ها را به خوبی هم بزنید. تا جایی که روی بادام زمینی ها را بپوشانند.
بر روی سینی فر یک کاغذ روغنی بیاندازید. کف آن را کمی چرب کنید و بادام زمینی ها را بر روی آن ها بریزید. دقت کنید که نباید روی یکدیگر قرار بگیرند. سینی را درون فر از قبل گرم شده با دمای 150 درجه سانتی گراد به مدت 20 الی 25 دقیقه بگذارید. باید هر چند دقیقه سینی را از داخل فر در بیاورید و بادام زمینی ها را پشت و رو کنید.این کار باعث می شود تا تمام سطح بادام زمینی ها به حالت یکدست و یکنواخت حرارت و گرما ببینند. بعد از گذشت 20 الی 25 دقیقه بادام زمینی های شما آماده می باشند.
دقت کنید که بادام زمینی های آماده شده باید به رنگ طلایی در آمده باشند. در مدت زمانی که می خواهید بادام زمینی ها را نگه دارید باید آن ها را درون ظرف در بسته ای بگذارید که با رطوبت و هوای محیط خراب نشوند. شما می توانید در این طرز تهیه به جای زیره سیاه از زیره سبز اما به میزان 2 قاشق چای خوری استفاده کنید.
طرز تهیه بادام زمینی با روکش پیاز جعفری
شما در طرز تهیه بادام زمینی روکش دار با طعم پیاز جعفری به مواد زیر نیاز دارید.
مواد لازم
- 2 عدد تخم مرغ
- 250 گرم بادام زمینی نمکی
- آرد
- بکینگ پودر
- روغن
- پودر پیاز
- پودر جعفری
طرز تهیه
ابتدا باید در طرز تهیه بادام زمینی روکش دار با طعم پیاز جعفری آرد را به همراه بکینگ پودر 2 الی 3 بار الک کنید و در ظرفی بریزید. در ظرفی دیگر تخم مرغ ها را به همراه کمی نمک به خوبی هم بزنید. بادام زمینی ها را درون ظرفی بریزید و به آن به تدریج از آرد و بکینگ پودر الک شده و تخم مرغ های هم زده شده اضافه کنید. وقتی که به طور کامل تمام سطح بادام زمینی ها به مواد آغشته شد، آن ها را درون یک تابه از روغن شناور و داغ بریزید. حرارت گاز باید کم باشد.
اکنون باید صبر کنید تا بادام زمینی ها حسابی سرخ شوند. وقتی که دیگر به رنگ طلایی درآمدند آن ها را از روغن خارج کنید و بر روی یک دستمال بگذارید. این کار باعث می شود تا روغن اضافی از بادام زمینی ها گرفته شود. سپس صبر کنید تا حرارت و گرمای بادام زمینی ها کم تر شود. سپس برای طعم گرفتن روکش، به آن پودر پیاز و پودر جعفری بزنید. بعد از این که بادام زمینی ها خنک شدند، می توانید آن ها را میل کنید.
مطلب مرتبط:”خواص بادام زمینی“
در این مطلب سه نوع طرز تهیه بادام زمینی روکش دار را معرفی کردیم و سعی کردیم بطور کامل آن را شرح دهیم. امیدواریم این مطلب برایتان مفید واقع شود و بتوانید از آن استفاده کنید. با تشکر از همراهی شما.