چای ماسالا را با چه بخوریم؟

دو لیوان چای ماسالا
فهرست مطالب

چای ماسالا، چای هندی بسیار معروفی می باشد. این چای از ترکیب چند تا ادویه مختلف تشکیل می شود. می توان گفت که به خاطر وجود تنوع مواد اولیه آن یکی از خاص ترین، خوش عطر و خوش طعم ترین چای ها می باشد. در این مقاله می خواهیم به اطلاعاتی در مورد این که چای ماسالا را با چه بخوریم، بپردازیم.

ادویه های موجود در چای ماسالا

ادویه های موجود در این چای شامل چای سیاه، هل، زنجبیل، دارچین، رازیانه، جوز هندی، بادیان، فلفل سیاه، فلفل قرمز، میخک و تخم گشنیز می باشد.

چای ماسالا را با چه بخوریم؟

در سوال چای ماسالا را با چه بخوریم، می توان پاسخ داد که بر خلاف سایر چای ها که فقط با آب جوش تهیه می شوند، چای ماسالا را می توان با شیر هم درست کرد. این چای را هم می توان به صورت تلخ و هم به صورت شیرین میل کرد که این مورد بستگی به ذائقه و رژیم غذایی خودتان دارد. طرز تهیه این چای و حتی مواد اولیه آن در هر جای دنیا متفاوت است. در ادامه طرز تهیه چای ماسالا را با شیر گرم و آب گرم بررسی می کنیم.

طرز تهیه چای ماسالا با شیر گرم و آب گرم

طرز تهیه چای ماسالا با شیر گرم چگونه است. در ادامه به این موضوع می پردازیم.

چند لیوان چای ماسالا با شیر

طرز تهیه چای ماسالا با شیر گرم

مواد لازم آن به شرح زیرند:

  • شیر به میزان 150 الی 200 میلی لیتر
  • 2 الی 3 عدد هل سبز
  • 1 الی 2 عدد چوب دارچین
  • نصف قاشق چای خوری پودر رازیانه
  • 2 الی 3 عدد میخک
  • 5 الی 7 گرم چای سیاه (به اندازه یک عدد چای کیسه ای)
  • در صورت تمایل یک قاشق غذاخوری شکر
  • 1 الی 2 تکه کوچک زنجبیل 100 میلی لیتر آب

طرز تهیه آن بصورت زیر است:

در مرحله اول باید تمام ادویه ها را با استفاده از یک هاون حسابی خرد کنید. ادویه های خرد شده را داخل شیر جوش به همراه ، زنجبیل و چوب دارچین بریزید. شیر جوش را بر روی حرارت متوسط گاز بگذارید تا آب به جوش آید. سپس حرارت را کم کنید تا وقتی که بوی ادویه ها بلند شود. اکنون شیر را داخل شیر جوش بریزید. مواد را هم بزنید تا سر نرود؛ تا جایی که موادتان غلیظ تر شود. در آخر چای سیاه را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا 1 الی 2 دقیقه دم بکشد. بعد از گذشت یک دقیقه چای ماسالای آماده شده را می توانید با شکر، کیک، و یا هر شیرینی جات دیگری میل کنید.

طرز تهیه چای ماسالا با آب گرم

در این روش هم باید مانند روش تهیه چای ماسالا با شیر عمل کنید. با این تفاوت که قبل از ریختن ادویه ها برای خرد شدن، آن ها را کمی با هم تفت دهید. وقتی مواد را داخل شیر جوش ریختید، فقط 20 دقیقه روی حرارت بگذارید تا چای تلخ نشود.

مطلب مرتبط:”ترکیبات چای ماسالا چیست؟”

در این مطلب در مورد اینکه چای ماسالا را با چه بخوریم و همچنین دو روش طرز تهیه چای ماسالا صحبت کردیم. امیدواریم این مطلب مورد پسند شما قرار گرفته باشد.

مقالات پیشنهادی:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *