نخود کشمش محصولی ترکیبی است که از نخود گل خام و کشمش سبز تهیه می شود. نخود گل خام نوعی نخودچی است که پوست آن به آسانی جدا می شود. در مقابل این نخود، نخود کور است که پوست آن به آسانی جدا نمی شود. نخود کشمش معمولا در تهیه ی آجیل های سنتی و یا به صورت ترکیب مقادیری از نخود و کشمش با یکدیگر استفاده می شود. نخود کشمش یک ترکیب طلایی از دو محصول پر خاصیت است که هر کدامشان هم به صورت جدا گانه خوشمزگی خودش را دارد.
خواص نخود کشمش:
نخود حاوی فیبر، منگنز، آهن، فولات و مننیزیم می باشد و کشمش نیز حاوی ویتامین های گروه آ، ب، ای ، آهن، مس، کلسیم، بور و پتاسیم است که ترکیب آن ها را غنی از مواد معدنی، فیبر و ویتامین های مختلف می کند. علاوه بر این نخود کشمش خواص مکملی هم برای هم دارند که به عنوان مثال مصرف نخود باعث نفخ می شود ولی مصرف کشمش باعث برطرف شدن نفخ می شود. با توجه به مواد موجود در نخود چی کشمش این محصول برای کنترل گرسنگی، کاهش کلسترول خون، تقویت سیستم ایمنی بدن، کنترل دیابت و درمان کم خونی بسیار مفید است.
استفاده از نخودچی کشمش که یک خوراکی سنتی به شمار می آید و یک تنقلات خوشمزه برای میان وعده های روزانه است که باعث می شود احساس گرسنگی از بین رفته و برای ادامه ی روز انرژی قابل توجهی رو دریافت کنید. از این محصول ترکیبی در از آجیل مشکل گشا نیز استفاده می شود.
تشکر نظر شما نمی تواند ارسال شود
گزارش کردن نظر
گزارش ارسال شد
گزارش شما نمی تواند ارسال شود
بررسی خود را بنویسید
نظر ارسال شد
نظر شما نمی تواند ارسال شود