ماکادمیا چیست
ماکادمیا مغزی شبیه فندق و بومی کشور استرالیاست به همین دلیل در ایران زیاد شناخته شده نیست و در واقع می توان گفت که یک آجیل نو ظهور محسوب می شود. جالب است بدانید که ماکادمیا در سال 1881 میلادی به کشور هاوایی راه یافت و در ابتدا به عنوان یک گیاه تزئینی از آن استفاده می کردند و بعد از آشنایی با میوه ی لذیذش اولین باغ ماکادمیا را در سال 1921 میلادی به عنوان یک محصول تجاری راه اندازی کرده و به تولید انبوه رساندند. به همین دلیل بیشتر ماکادمیا دنیا در هاوایی تولید شده و بیشترین صادرات از این کشور صورت می گیرد. این مغز گران اخیرا در شمال کشور نیز کشت می شود و به دلیل اینکه باردهی خوبی دارد و گران است، از لحاظ اقتصادی نیز به صرف می باشد.
ماکادمیا بالاترین میزان اسید چرب را در بین مغزها دارد که این امر کمک شایانی به کاهش کلسترول خون می کند و از این رو سبب حفظ سلامت قلب می شود. خواص ماکادمیا بسیار زیاد و گسترده است و به این مورد ختم نمی شود. این مغز با وجود اینکه کالری زیادی دارد اما به دلیل کربوهیدرات کم و فیبر زیاد سبب کاهش وزن می شود و مقدار کمی از آن در وعده صبحانه شما را برای مدت طولانی سیر نگه می دارد.
از دیگر خواص آن می توان به بهبود سلامت استخوان ها، تقویت سیستم گوارشی، حفظ سلامت قلب، درمان کم خونی، افزایش متابولیسم بدن، دشمن استرس، تقویت آرامش ذهنی و بهبود سلامت پوست اشاره کرد.
تشکر نظر شما نمی تواند ارسال شود
گزارش کردن نظر
گزارش ارسال شد
گزارش شما نمی تواند ارسال شود
بررسی خود را بنویسید
نظر ارسال شد
نظر شما نمی تواند ارسال شود