چطور کره بادام و فندق خانگی درست کنیم؟

طرز تهیه کره
فهرست مطالب

کره بادام و کره فندق خانگی یکی از بهترین و خوشمزه‌ترین خوراکی‌ها بوده که خواص بالایی برای سلامتی دارد. برخلاف کره‌های لبنی که ممکن است برای برخی افراد مشکلات گوارشی ایجاد کنند، کره بادام و کره فندق خانگی گزینه‌ای سالم برای کسانی است که به دنبال یک گزینه بدون لاکتوز و طبیعی هستند مناسب است. این دو کره لذیذ را می‌توان همراه با نان و پنکیک به عنوان صبحانه و یا میان وعده نوش جان کرد. امروزه کره بادام و کره فندق در بسته‌بندی و حجم‌های متنوع توسط فروشگاه‌های زیادی به فروش می‌رسد. اما تهیه این مواد خوشمزه در خانه کار چندان سختی نیست. برای این کار نیاز به مقداری بادام و یا فندق، نمک، روغن گیاهی و عسل دارید. ‌در ادامه شما را با طرز تهیه کره بادام و کره فندق خانگی آشنا می کنیم و نکات و فوت و فن های آن را به طور کامل بیان می کنیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کره بادام و کره فندق خانگی

برای تهیه این مدل کره خوشمزه نیاز به مواد زیر دارید:

مواد لازم اندازه
بادام بدون نمک و بدون پوست (برای تهیه کره بادام) ۲۰۰ گرم
فندق خام (برای تهیه کره فندق) ۲۰۰ گرم
نمک ۲/۱ قاشق چایخوری
روغن گیاهی ۲ قاشق چایخوری
عسل ۲ قاشق چایخوری

مواد ذکر شده در جدول بالا برای ۲ نفر است. اگر می‌خواهید کره بادام و فندق را در حجم‌های بیشتر تهیه کنید، اندازه مواد را به صورت متناسب افزایش دهید‌.

دستور تهیه کره بادام و فندق خانگی

طرز تهیه کره بادام و کره فندق خانگی مطابق با مراحل زیر است:

مرحله اول: گرم کردن فر

ابتدا فر را روی دمای ۱۷۷ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) تنظیم کنید. بعد از تنظیم دما، حدود ۱۰ دقیقه صبر کنید تا فر کاملاً گرم شود. این مرحله باعث می‌شود مغزها به‌طور یکنواخت بو داده شوند و طعم بهتری پیدا کنند.

مرحله دوم: بو دادن فندوق و بادام

برای بو دادن بادام و فندق، فر را روی دمای ۱۷۷ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و مغزها را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بو دهید. در این مدت هر ۳ دقیقه یک‌بار سینی فر را جابه‌جا کنید یا مغزها را هم بزنید تا به‌طور یکنواخت برشته شوند و از سوختن آن‌ها جلوگیری کنید. این کار طعم مغزها را بهتر کرده و به کره نهایی طعمی خوشمزه و بی‌نظیر می‌بخشد.

مرحله سوم: میکس کردن مغزها

بعد از اینکه بادام یا فندق‌ها به دمای اتاق رسیدند و خنک شدند، آن‌ها را در غذاساز یا مخلوط‌کن بریزید. مغزها را برای حدود ۳ تا ۴ دقیقه میکس کنید. ابتدا ممکن است مغزها خرد شوند، اما به تدریج روغن طبیعی آن‌ها آزاد شده و تبدیل به یک کره نرم و یکدست می‌شود. این مرحله ممکن است زمان بیشتری نیاز داشته باشد. میکس کردن مغزها برای کره

مرحله چهارم: اضافه کردن نمک و عسل

زمانی که کره مغزها به‌صورت یکدست و نرم شد، ½ قاشق چای‌خوری نمک و ۲ قاشق چای‌خوری عسل به آن اضافه کنید. این مواد را خوب مخلوط کنید تا طعم‌ها به‌طور کامل در کره ترکیب شوند. اگر دوست دارید کره شما طعم خاصی داشته باشد، می‌توانید از افزودنی‌هایی مانند دارچین، وانیل یا پودر کاکائو استفاده کنید.

مرحله پنجم: تنظیم غلظت کره

اگر متوجه شدید که کره خیلی غلیظ است و به سختی میکس می‌شود، ۲ قاشق غذاخوری روغن گیاهی (مثل روغن بادام زمینی، روغن زیتون یا روغن نارگیل) به آن اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. این کار به کره بافت نرم‌تری می‌دهد و به راحتی قابل استفاده می‌شود.

مرحله ششم

بعد از اینکه کره مورد نظر به غلظت مناسبی رسید، آماده است و می‌توانید آن را همراه با نان و پنکیک میل کنید. اگر زمان زیادی برای تهیه این مدل کره در خانه ندارید، می‌توانید با خرید کره طبیعی از فروشگاه آنلاین حسینی، از طعم لذیذ، طبیعی و سالم آن‌ها بهره‌مند شوید. این فروشگاه انواع کره‌های آجیلی را با بسته‌بندی‌های متنوع و کیفیت بالا و بدون مواد نگهدارنده و افزودنی‌های شیمیایی به مشتریان خود ارائه می‌دهد، بنابراین می‌توانید با خیالی آسوده از طعم اصیل و خواص بی‌نظیر این کره‌ها در صبحانه یا میان وعده‌های خود لذت ببرید. خرید آنلاین این محصولات به شما این امکان را می‌دهد که به راحتی و در کمترین زمان ممکن، کره‌ای سالم و خوشمزه را در اختیار داشته باشید.

نکات تکمیلی و طلایی تهیه کره بادام و کره فندق خانگی

نکات طلایی و فوت‌وفن‌های زیادی وجود دارد که با رعایت آنها می‌توانید این خوراکی را به بهترین شکل تهیه کنید. نکات مهم در طرز تهیه کره بادام و کره فندق خانگی به صورت زیر است:

  • هنگام بو دادن فندق یا بادام چند دقیقه یکبار سینی فر را تکان دهید تا همه قسمت‌های مغز به خوبی برشته شود و نسوزد. توجه کنید که سوختگی بادام و فندق موجب تلخ شدن مزه کره خواهد شد. همچنین می‌توانید بادام و فندق را درون تابه ریخته و با حرارت ملایم تفت دهید.
  • برخی از افراد دوست دارند هنگام خوردن کره، صدای بادام یا فندق را در زیر دندان‌های خود حس کنند. برای این کار حدود ۵۰ گرم از مغزها را به صورت جداگانه در محفظه غذاساز بریزید و تا زمانی که اندازه ذرات به حد دلخواهتان رسید، مخلوط کرده و پس از آماده‌سازی کره، به آن اضافه کنید.
  • جهت میکس کردن بادام یا فندق می‌توانید از غذاساز یا مخلوط‌کن استفاده کنید. توجه داشته باشید که تیغه‌های دستگاه باید تیز و قوی باشد؛ در غیر این صورت کره به دست آمده بافت کرم مانند و یکنواختی نخواهد داشت.
  • برای تهیه کره بادام و یا کره فندق شکلاتی می‌توانید ۶ الی ۸ گرم شکلات را همراه با عسل و نمک به ترکیب مورد نظر اضافه کرده و مخلوط کنید.
  • برای اینکه این کره رنگ مطلوبی داشته باشد، ابتدا پوست دانه مورد نظر را جدا کرده و سپس خرد کنید.
  • برای رقیق شدن کره می‌توانید از هر روغن طبیعی همچون روغن بادام زمینی، روغن نارگیل، روغن کنجد، روغن آفتاب‌گردان، روغن‌زیتون، روغن فندق و… استفاده کنید.
  • در صورتی که غلظت کره مناسب و مطلوب بود، از اضافه کردن روغن خودداری کنید.
  • استفاده از عسل در کره، آن را بسیار پر خواص و لذیذ می‌کند؛ اما اگر در منزل عسل نداشتید می‌توانید از پودر قند نیز استفاده کنید.
  • بسته به ذائقه خود برای طعم‌دار کردن کره می‌توانید از افزودنی‌هایی همچون دارچین، پودر کاکائو و یا وانیل استفاده کنید.
  • می‌توانید کره فندق و کره بادام را در ظرف شیشه‌ای در بسته بریزید و به مدت ۲ ماه در یخچال نگه‌داری کنید.
  • این کره بدون مواد نگهدارنده بوده و ماندگاری کمتری نسبت به کرههای صنعتی دارند؛ اما سالم، طبیعی و بهداشتی‌تر هستند.

سخن پایانی

طرز تهیه کره بادام و کره فندق خانگی بسیار ساده بوده و تنها با استفاده از مقداری بادام و یا فندق، روغن گیاهی مانند روغن‌زیتون، نمک و عسل در منزل امکان‌پذیر است. بهتر است دانه‌های بادام و یا فندق را در ابتدا بوداده و بعد از خنک شدن به خوبی میکس کنید. می‌توانید با استفاده از افزودنی‌هایی همچون عسل، پودر کاکائو، وانیل و… کره بادام و کره فندق را در طعم‌های دلخواه خود تهیه کنید. رعایت برخی نکات که در این مطلب به طور کامل بیان شد، به بهترشدن کیفیت کره بادام و یا کره فندق شما کمک می‌کند.

مقالات پیشنهادی:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *