چگونه پاستا با مرغ درست کنیم؟

طرز تهیه پاستا
فهرست مطالب

پاستا یکی از لذیذترین و پرطرف‌دارترین غذاهای ایتالیایی است که باتوجه‌به خوش‌طعم بودنش در اغلب نقاط جهان سرو می‌شود. طرز تهیه پاستا با استفاده از مرغ، گوشت قرمز و گوشت چرخ‌کرده امکان‌پذیر است و این غذا دستورهای پخت متنوعی دارد. پاستای مرغ نسبت به دیگر انواع آن محبوب‌تر است و باتوجه‌به سریع‌تر پخته شدن گوشت مرغ در زمان کوتاه‌تری تهیه می‌شود. ترکیب گوشت مرغ با قارچ، پنیر و دیگر طعم‌دهنده‌ها مزه بسیار دلچسبی ایجاد می‌کند که بدون شک عاشقش خواهید شد. در این مطلب از خشکبار برادران حسینی شما را با روش تهیه پاستا با سینه مرغ به طور کامل آشنا خواهیم کرد.

روش تهیه پاستا با سینه مرغ

روش تهیه پاستا با سینه مرغ

در صورتی که طرف‌دار غذاهای ایتالیایی مانند اسپاگتی و لازانیا هستید بدون شک طعم پاستا را نیز دوست خواهید داشت. جهت تهیه این غذا ابتدا مواد زیر را تهیه کرده و روی میز کار بچینید.

مواد لازم مقدار مورد نیاز
پاستا ۴۰۰-۵۰۰ گرم
سینه مرغ ۱ عدد
قارچ ۲۰۰ گرم
شیر ۱ پیمانه
آب مرغ ۱ پیمانه
سیر ۱ حبه
آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان ۴/۱ پیمانه
سبزی جعفری به میزان لازم
روغن به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

مرحله اول

ابتدا استخوان‌های سینه مرغ را از آن خارج کنید و آن را به صورت نواری برش بزنید. شکل برش قطعات مرغ کاملاً سلیقه‌ای بوده و شما می‌توانید آن را به شکل قطعات مکعبی نیز برش دهید؛ اما برش نواری سینه مرغ باعث شکیل‌تر شدن پاستا خواهد شد. گوشت مرغ را با فلفل سیاه و نمک مزه‌دار کرده و اجازه دهید چند ساعت داخل یخچال بماند.

مرحله دوم

در مرحله بعدی قارچ‌ها را به خوبی بشویید و به صورت ورقه‌ای برش دهید. سپس آن را داخل تابه‌ای بریزید و همراه با کمی روغن روی حرارت متوسط تفت دهید. گوشت مرغ را از یخچال خارج کرده و به قارچ‌ها اضافه کنید. ترکیب مرغ و قارچ را به همراه نمک و فلفل سیاه به‌قدری تفت دهید و هم بزنید که آب قارچ‌ها جمع شده و رنگ مرغ‌ها تغییر کند.

مرحله سوم

در این مرحله از طرز تهیه پاستا باید اقدام به آماده­سازی سس کنید. به این منظور قابلمه یا تابه‌ای را روی حرارت متوسط گذاشته و آرد را به همراه مقداری روغن مایع یا کره تفت دهید. تفت دادن آرد را تا جایی ادامه دهد که رنگ آن کرمی شود. پس از آن شیر را به قابلمه اضافه کرده و شروع به هم زدن کنید. سس پاستا را به صورت مداوم هم بزنید تا زمانی که به جوش آید.

مرحله چهارم

مقداری آب داخل قابلمه‌ای جداگانه بریزید و روی حرارت بالا قرار دهید تا آب به جوش آید. سپس مقداری روغن و نمک را به قابلمه اضافه کرده و بعد پاستاها را داخل آن بیندازید. مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه صبر کنید تا پاستا نرم و قابل خوردن شود. در این مدت مدام آن را روی گاز تست کنید؛ چون مدت زمان نرم شدن پاستا بسته به نوع و ضخامت آن متغیر است. پس از پایان زمان پخت، پاستا را آبکش کنید و اجازه دهید آب اضافی آن به طور کامل گرفته شود.

مرحله پنجم

قابلمه‌ای را روی حرارت بگذارید و مرغ و قارچ را همراه با سس آماده شده داخل آن بریزید. در ادامه یک لیوان آب مرغ به آن اضافه کرده و هم بزنید. در مرحله بعد سس آماده شده پاستا را همراه با نیمی از مقدار معین شده پنیر پارمزان به مواد اضافه کنید. مواد را به خوبی هم بزنید و درب قابلمه را ببندید. مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه اجازه دهید تا پاستا به خوبی بپزد. در این مدت چند دقیقه یک بار آن را هم بزنید که ته نگیرد.

مرحله ششم

پس از این که پاستا آماده شد آن را داخل یک ظرف شیشه‌ای مناسب ریخته و با استفاده از قطعات مرغ، گوجه گیلاسی، جعفری و باقی پنیر پارمزان تزیین کنید.

نکات تکمیلی تهیه پاستا با سینه مرغ

نکات تکمیلی تهیه پاستا با سینه مرغ

در نظر گرفتن نکات و ترفندهایی طی فرایند پخت پاستا می‌تواند باعث تهیه بهتر و اصولی‌تر این غذا شود. از جمله نکاتی که در طرز تهیه پاستا به پخت بهتر این غذا کمک می‌کند می‌توان به موارد زیر اشاره کرد؛

  • اضافه کردن نمک به آب پاستا در هنگام پخت، باعث طعم گرفتن آن و بهتر چسبیدن مواد به آن خواهد شد.
  • پس از آبکش کردن پاستا نصف پیمانه‌ای از آب آن را بردارید و بعداً به سس پاستا اضافه کنید. این آب سرشار از نشاسته بوده و می‌تواند باعث غلظت و قوام سس شود.
  • برای بهتر شدن عطروطعم پاستا می‌توانید از سبزیجات تازه‌ای مانند ریحان، جعفری، اسفناج، گشنیز و….. استفاده کنید.
  • یکی از مهم‌ترین نکات در طرز تهیه پاستا توجه به زمان پخت و آبکشی آن است. همیشه سعی کنید پاستاها را هنگامی آبکش کنید که کمی سفت هستند؛ چرا که در ترکیب با سس و هنگام دم کشیدن اندکی نرم‌تر خواهند شد. بیش از حد پخته شدن پاستا ممکن است باعث له شدن آن پس از پخت شود.
  • اگر می‌خواهید شکل پاستا بهتر شده و پنیر روی آن طلایی شود؛ مقداری پنیر روی آن بریزید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی­گراد قرار دهید.
  • در صورتی که آب مرغ در دسترس نداشتید می‌توانید یک عدد عصاره گوشت مرغ را در آب جوش حل کرده و جایگزین کنید.

سخن پایانی

پاستا یکی از مشهورترین غذاهای بین‌المللی است که با استفاده از روش‌های متنوعی تهیه می‌شود. یکی از محبوب‌ترین انواع آن پاستای مرغ همراه با سس آلفردو است که در این مطلب به آموزش تهیه این غذا پرداخته شد. برای آشنایی با طرز تهیه پاستا با مرغ کافی است این مطلب را مطالعه کنید. آماده‌سازی این غذا در منزل چیزی حدود یک ساعت به زمان نیاز دارد. در صورتی که رژیم لاغری دارید می‌توانید پنیر پارمزان را از مواد اولیه آن حذف کنید و این غذا را همراه با سبزیجات تازه میل کنید.

سؤالات متداول

چه مقدار آب و نمک برای پخت پاستا لازم است؟

برای هر ۱۰۰ گرم پاستا، حدود ۱ لیتر آب و ۱ قاشق چای‌خوری نمک لازم است.

آیا باید به آب پاستا روغن اضافه کنیم؟

افزودن روغن باعث می‌شود سس به خوبی به پاستا نچسبد. اگر پاستا را بلافاصله بعد از آبکش کردن استفاده کنید نیازی به استفاده از روغن نیست.

چگونه می‌توان پاستا را بدون آبکش کردن پخت؟

پاستا را مستقیماً در سس بجوشانید تا نرم شود و آب جذب شود. در این روش سس به خوبی به خورد پاستا می‌رود.

آیا می‌توان پاستا را فریز کرد؟

بله برای فریز کردن بهتر است پاستا را در ظرف دربسته قرارداد و نهایتاً تا دو ماه آن را مصرف کرد.

تصویر نویسنده: تحریریه برادران حسینی
نویسنده: تحریریه برادران حسینی

تیم تحریریه برادران حسینی، بهترین و به‌روزترین اطلاعات در حوزه آجیل، خشکبار و انواع خوراکی‌های مغذی را در اختیار شما کاربران عزیز قرار می‌دهد. می‌توانید علاوه بر خرید آجیل باکیفیت، طرز تهیه انواع خوراکی‌ها را بیاموزید.

مقالات پیشنهادی:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *