طرز تهیه شنیسل مرغ

طرز تهیه شنیسل مرغ
فهرست مطالب

شنیسل مرغ یکی از غذاهای آلمانی محبوب در تمام دنیا است. برای تهیه این غذای بین‌المللی نیاز به سینه مرغ، تخم‌مرغ، آرد سوخاری و چاشنی‌های متنوعی دارید. این غذای پرطرفدار طعم بسیار لذیذی داشته و گزینه بسیار خوبی برای ناهار و شام در مهمانی‌های لاکچری است. یکی از مراحل مهم در تهیه این غذا آماده‌سازی فیله مرغ است که به نرمی و لطافت طعم آن می کمک می‌کند. شما می‌توانید این غذای خوشمزه را با دستور زیر در منزل تهیه کنید و از خوردن آن در کنار عزیزانتان لذت ببرید. در ادامه این مطلب از برادران حسینی طرز تهیه شنیسل مرغ و تمام نکات و فوت‌وفن‌های پخت این غذا به طور کامل آمده است.

دستور پخت شنیسل مرغ

دستور پخت شنیسل مرغ

شنیسل مرغ به روشهای متنوعی تهیه استفاده می‌شود که در ادامه شما را با طرز تهیه شنیسل مرغ اصیل آلمانی آشنا خواهیم کرد:

اندازه برای ۳ نفر مواد لازم
۱ عدد سینه مرغ
۲ عدد تخم مرغ
۱ پیمانه آرد سفید
۲/۱ پیمانه آرد سوخاری
۳ قاشق چایخوری آب لیمو
۲/۱ پیمانه آب پیاز
۱۰۰ گرم پنیر پارمزان
۱ قاشق چایخوری پودر سیر
۱ قاشق چایخوری پاپریکا
۱ قاشق سوپ‌خوری زعفران دم کرده
۲/۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۸/۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز
به مقدار لازم نمک
به مقدار لازم روغن مایع سرخ کردنی

مرحله اول

ابتدا سینه مرغ را به خوبی بشویید و با استفاده از یک چاقوی ریز آن را از وسط باز کرده و به صورت ورقه‌ای درآورید. دقت کنید که برش‌های ورقه‌ای خیلی نازک و یا خیلی ضخیم نباشند چرا که در کیفیت شنیسل شما تأثیر خواهد گذاشت.

مرحله دوم

یک سمت کیسه فریزر را برش داده و سینه‌های مرغ ورقه‌ای را درون آن قرار دهید و سپس نایلون را روی آن بکشید. با استفاده از بیفتک کوب، سینه‌ها را بکوبید تا نازک و یکدست شوند. اگر بیفتک کوب در منزل نداشتید، برای یکدست شدن سینه مرغ می‌توانید از کف تابه سنگین استفاده کنید.

مرحله سوم

۲ عدد پیاز متوسط را پوست گرفته، بشویید و سپس رنده کنید؛ اکنون آب آن را بگیرید و درون پیمانه بریزید.

مرحله چهارم

فیله‌های ورقه‌ای کوبیده شده را درون ظرف مناسبی ریخته و آب پیاز را به آن اضافه کنید. آب لیمو، زعفران دم کرده، فلفل سیاه و نمک را نیز در این مرحله به فیله‌ها اضافه کنید.

مرحله پنجم

فیله مرغ را به آرامی ماساژ دهید تا مواد به طور کامل به خورد آن برود. روی ظرف سلفون بکشید و حدود ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا به خوبی طعم‌دار شود. پس از اینکه فیله‌ها طعم‌دار شدند آنها را از مواد بیرون آورده و در ظرفی دیگر قرار دهید.

مرحله ششم

تخم‌مرغ‌ها را درون ظرف مناسبی بشکنید و ۳ الی ۴ قاشق غذاخوری آب سرد به آن اضافه کنید؛ سپس هم بزنید تا زرده و سفیده آن ترکیب شود. زعفران دم کرده را به ترکیب به دست آمده اضافه کرده و به کمک همزن دستی هم بزنید.

مرحله هفتم

آرد سفید و آرد سوخاری را هر کدام در ۲ ظرف جداگانه ریخته تا در هنگام سرخ کردن از آن استفاده کنید. فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر سیر، پاپریکا و نمک را به آرد سفید اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.

مرحله هشتم

یک تابه بر روی حرارت زیاد اجاق گاز قرار داده و درون آن روغن مایع بریزید. شنیسل‌ها باید در روغن خیلی داغ و شناور سرخ شوند.

مرحله نهم

فیله‌های ورقه‌ای را درون آرد ساده، سپس تخم‌مرغ غلطانده و مقداری پنیر پارمزان روی آن بریزید. در آخر داخل فیله مرغ را درون آرد سوخاری بغلطانید به‌طوری‌که تمام قسمت‌های آن با آرد پوشش داده شود.

مرحله دهم

در یک سینی بزرگ مقداری آرد سوخاری ریخته و فیله‌ها را روی آن قرار دهید. سپس یک نایلون فریزر روی فیله‌ها بکشید و با وردنه آن‌ها را صاف کنید.

مرحله یازدهم

سپس فیله‌ها را درون روغن داغ بیندازید و اجازه دهید تا سرخ شوند. بعد از اینکه یک سمت شنیسل مرغ سرخ شد، آن را برگردانید. در انتها شنیسل‌های سرخ شده را بر روی دستمال حوله‌ای یا دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود.

مرحله دوازدهم

شنیسل‌های آماده شده را درون ظرف‌های سرو بریزید و با مواد متنوعی همچون لیمو ترش تازه، نارنج، کاهو، جعفری و… تزیین و با سس‌های دلخواه خود نوش جان کنید.

نکات و ترفندهای پخت شنیسل مرغ

نکات و ترفندهای پخت شنیسل مرغ

با دستوری که در بالا ذکر شد، می‌توانید شنیسل مرغ آلمانی را به آسانی در منزل تهیه کنید؛ اما رعایت نکات و فوت‌وفن‌های بسیاری می‌تواند به خوشمزه شدن این غذا کمک کند. اگر دوست دارید شنسیل مرغ را به صورت حرفه‌ای تهیه کنید، به نکات طلایی زیر توجه داشته باشید:

  • برای تهیه این غذا حتماً از مرغ تازه و با کیفیت استفاده کنید؛ چرا که در خوشمزه شدن شنیسل شما تأثیر زیادی دارد.
  • یکی از مهم‌ترین نکات در طرز تهیه شنیسل مرغ، سرخ کردن آن‌ها در روغن بسیار داغ است. اگر روغن داغ نباشد، لایه‌های روی فیله مرغ جدا شده و درون روغن میفتد.
  • شنیسل را بر روی حرارت کم سرخ کنید تا تمام قسمت‌های فیله به خوبی مغز پخت شود.
  • سرخ کردن شنیسل مرغ با کره طعم بی‌نظیری به آن می‌بخشد. برای این کار به روغن مایع حدود ۲۵ گرم کره اضافه کرده و اجازه دهید به طور کامل ذوب شود.
  • هر چه فیلههای مرغ مدت زمان بیشتری در مواد استراحت کنند، شنیسل شما خوشمزه‌تر خواهد شد؛ بنابراین بهتر است مواد را از شب قبل آماده کرده و در یخچال قرار دهید تا به خوبی طعم‌دار شوند.
  • آب پیاز باعث طعم بهتر و ترد شدن بافت شنیسل می‌شود؛ بنابراین توصیه می‌شود برای مزه‌دار کردن فیله‌ها حتماً از آن استفاده کنید.
  • برای طعم بهتر شنیسل‌ها می‌توانید مقدار کمی زعفران به آرد سوخاری اضافه کنید.
  • افزودن نصف پیمانه شیر به تخم‌مرغ به خوشمزه‌تر شدن شنیسل و بهتر چسبیدن آرد سوخاری کمک زیادی می‌کند.
  • برای سرخ کردن شنیسل مرغ از روغن‌هایی که نقطه دود بالایی دارند؛ مانند روغن کانولا یا روغن آفتابگردان استفاده کنید.
  • یکی از نکات بسیار مهمی که در طرز تهیه شنیسل مرغ باید رعایت شود، مدت زمان سرخ شدن آن است. زمان سرخ شدن شنیسل‌ها به ضخامت فیله مرغ بستگی دارد؛ اما برای فیله‌هایی با ضخامت متوسط، ۲ الی ۳ دقیقه برای هر سمت، کفایت می‌کند.
  • می‌توانید این غذا را مطابق با ذائقه خود با انواع سبزی‌ها تزیین کرده و با سس‌های زیادی از جمله سس کچاپ، خردل، مایونز، باربیکیو و سس تارتار سرو کنید.

سخن پایانی

شنیسل مرغ در سراسر جهان به عنوان یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرف‌دار شناخته می‌شود. در این مقاله طرز تهیه شنیسل مرغ خانگی برای ۳ نفر و نکات تکمیلی آن شرح داده شد. این غذا با استفاده از فیله مرغ تازه تهیه شده و بافت بسیار نرم، ترد و لطیفی دارد. پس از آماده‌سازی مواد اولیه، طعم‌دار کردن فیله مرغ و غلتاندن در آرد سوخاری آن را در روغن داغ و شناور سرخ کرده و به کمک سبزی‌های دلخواه تزیین کنید. این غذای خوشمزه را می‌توانید همراه با نان و در کنار انواع سالادها نوش جان کنید.

تصویر نویسنده: تحریریه برادران حسینی
نویسنده: تحریریه برادران حسینی

تیم تحریریه برادران حسینی، بهترین و به‌روزترین اطلاعات در حوزه آجیل، خشکبار و انواع خوراکی‌های مغذی را در اختیار شما کاربران عزیز قرار می‌دهد. می‌توانید علاوه بر خرید آجیل باکیفیت، طرز تهیه انواع خوراکی‌ها را بیاموزید.

مقالات پیشنهادی:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *