تخمه هندوانه در واقع همان هسته میوه هندوانه است که پس از جمع آوری خشک شده و به صورت تخمه هندوانه خام یا بو داده به عنوان آجیل مصرف می شود.
طبیعت این تخمه سرد می باشد .
تخم هندوانه مجموعهای از مواد غذایی ارزشمند ازجمله پروتئین و آمینواسید است. حدود ۶۰ درصد از نیاز بدن به این دو ماده، با مصرف یک فنجان تخم هندوانهی خشکشده تامین میشود.
خواص تخم هندوانه:
تخم هندوانه، درصد قابلتوجهی ویتامین B و بهخصوص نیاسین را در خود جای داده است. از دیگر مواد مغذی این دانه میتوان منیزیم، مس، روی، پتاسیم، منگنز و آهن را نام برد.
اگر میخواهید بهسرعت سطح انرژی بدنتان را بالا ببرید، بهترین منبع کالری، تخم هندوانه است. یک فنجان تخم هندوانه کالری بالایی دارد که برای تأمین انرژی موردنیاز بدن و شروع سوختوساز کافی است.
تحقیقات نشان دادهاند که مصرف تخم هندوانه با کنترل بهتر قند خون و کاهش حساسیت به انسولین، در ارتباط است. این تاثیرات، فشار وارد بر پانکراس را کاهش میدهند و با کنترل سطح گلوکز، خطر را از بیماران مبتلا به دیابت دور میکنند. منیزیم موجود در تخم هندوانه، میتواند برای بدن بسیار مفید باشد، چرا که سوختوساز کربوهیدرات را منظم میکند و میزان انتشار گلوکز را در جریان خون کاهش میدهد.
تشکر نظر شما نمی تواند ارسال شود
گزارش کردن نظر
گزارش ارسال شد
گزارش شما نمی تواند ارسال شود
بررسی خود را بنویسید
نظر ارسال شد
نظر شما نمی تواند ارسال شود