مواد لازم
‫لیمو و نعنا جهت تزیین
خامه قنادی 200 گرم
شیر 120 میلی لیتر
آبلیمو 40 میلی لیتر
تخم شربتی یک قاشق غذا خوری
پودر ژلاتین یک قاشق غذا خوری
پوست رنده شده لیمو یک قاشق چای خوری
روش تهیه

شیر را داخل ظرفی ریخته و پودر ژلاتین را به آن اضافه کرده و می گذاریم تا چنددقیقه بماند و سپس روی بخار کتری قرار می دهیم تا کاملا حل شود. خامه قنادی را در ظرف همزن ریخته و آن را هم میزنیم تا فرم بگیرد. ژلاتین حل شده در شیر را داخل ظرف دیگری ریخته و به آن تخم شربتی،رنده پوست لیمو و آبلیمو را اضافه کرده و کاملا هم میزنیم تا بایکدیگر ترکیب شوند و درآخر به خامه فرم گرفته آن را اضافه می کنیم و هم میزنیم، در صورت تمایل می توانیم از رنگ زرد خوراکی به اندازه نوک چاقو به مواد اضافه کنیم و مجدد هم برنیم. مواد را داخل ظرف مورد نظر ریخته و حدود 5 ساعت آن را داخل یخچال قرار می دهیم تا برای سرو آماده شود.